Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '18

 
Kategori
Güncel
 

Parkta Yalnız Dolaşana Sapık Dersen Bu Sefer Gerçekten Sapık Olur

Parkta Yalnız Dolaşana Sapık Dersen Bu Sefer Gerçekten Sapık Olur
 

Ya işte yalnız başına dolaşıyor, kimdir nedir, yeri yurdu belli değil, serseri…

Bunlara göre normal insan; iş güç sahibi, evi barkı karısı çoluğu çocuğu olan, düzgün…

Bu ülkede insanların sapık olmasına işte bu cahillik sebep oluyor…

Fakirdir kız vermemiş, çirkindir kız varmamış, işsiz güçsüz diye itilmiş kakılmış kimse yüzüne bakmamış, selam mı verdin, insan yerine mi koydun, yalnız dolaşıyor napsın…

Belki sanatçı, yalnızlığı seviyor… Asıl sapıklık işte bu önyargı…

Yalnız geziyormuş sapık, porno seyrediyormuş sapık…

Toplumun dışladığı herkes potansiyel sapıktır. Dışlana dışlana normal insanlar da sapık olur, Eylül’lerin katillerini biz yaratıyoruz.

Fakir diye kız vermiyorlar, benim kızım istesin veririm. Çirkin diye kız varmıyor, bu çirkin kızları kim alıyor ben merak ediyorum. Kız kurusu olup evde kalıyor beyaz atlı bekliyorlar.

Katili suçlamak kolay biraz da kendinizi suçlayın. Ben bu yazıları yazan biri olarak insanların arasına karışıp gözlemler yapıyorum. Sapık olarak nitelenen insanlar gibi parklarda yalnız başıma dolaşıyorum. Biraz kılığımı kıyafetimi de onlara uyduruyorum. Bana sapık gibi bakıyorlar. Çocuklar korkuyor, yaşlılar selam vermiyor, kadınlar başını çevirip gidiyor.155’i arasalar polis hemen alıp götürür, zaten işi bu ahlak polisi hazır bekliyor.

Ben şanslı biriyim, etrafımda dostlarım arkadaşlarım var. Benim gibi olmayanların yıllarca bu şekilde dışlandığını, sapık olarak görüldüğünü düşünün…

Böyle yabani yabani bakacağınıza nolur bir gülümseyip selam verseniz. O da içinize karışıp insan olduğunu hissetse. E ailesi yakınları var. Yakınları da sizin gibi kovmuştur.

Hani insanları çok seviyordunuz. Siz yakın davranın pislik yaparsa işte o zaman sapık diyelim. Adam ayıp olur diye kadınların yüzüne bakamıyor siz sapık diyorsunuz!

12 gün bu şekilde parka gittim, eh artık tanıyıp bildikleri halde Allah’ın bir kulu merhaba demedi. Evime dönerken çarşaflı biri beni gösteriyordu Allah’ım Allahım!

Sapıkların yarısı için yapılacak bir şey yok, hayvan bağlar gibi bağlayacaksın. Diğer yarısını biz yaratıyoruz! Eylül’ün katili belki de bizim eserimiz!

Devlet ve toplum olarak yavrularımıza ağlayacağımıza aklımızı başımıza alalım!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..