Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Pirinç Suyu ile Evde Yüz Beyazlatma Yöntemi

Pirinç Suyu ile Evde Yüz Beyazlatma Yöntemi
 

Pirinç suyu ile yüz beyazlatma son zamanların pek merak edilen yüz beyazlatma yöntemlerinden biri. Peki pirinç suyu gerçekten yüzü beyazlatıyor mu? Her duyduğumuzu yüzümüze sürmek ne kadar mantıklı?
 
Biz kadınlar kolay yöntemlere bayılıyoruz. Pirinç suyu ile yüz beyazlatma, karbonat ile diş beyazlatma gibi yöntemler de şüphesiz en sevdiklerimizden. Neden mi? Çünkü kolay, çünkü bu malzemeler salonu geçince mutfağa ulaşınca hemen bulabileceğimiz şeyle. Çünkü uygulaması da pek pratik. 
 
Peki gerçekten de her duyduğumuzu yüzümüze sürmemiz ne kadar mantıklı? 
 
Ben de alternatif yöntemler duyduğumda heyecanlananlardanım. Sonuçta büyüklerimizin zamanında külle çamaşır yıkadığını biliyoruz. Kınayla hala saç boyuyoruz. Isırgan otunu kulaklarını delmek için kullandıklarını da illa ki anlatıyorlar.
 
Dolayısıyla doğal yöntemler çok da korkutucu gelmiyor. Ancak buradaki önemli nokta dikkatli olmak ve uygulamak. Alerjik reaksiyona karşı hazırlıklı olmak ve kronik bir sorunumuz var ise doktorlardan akıl almadan asla denememek.
 
Sosyal sorumluluk bilinciyle bilgi verdiğime göre dilden dile dolanan Pirinç suyu ile yüz beyazlatma yönteminin tarifini verebilirim bence :)
 
Pirinç suyu ile yüzü beyazlatan tarif
 
Pirinç suyu bakımı tarifi
Bir kaseye pişmemiş pirinci ekleyin ve suda bekletin. Suyu hafifçe karıştırın.
Pirinç suyu bulutlu bir hal alınca bu suyu süzerek başka bir kaseye alın.
Pirinç suyunu pamuk ile tonik gibi veya yüzünüzü yıkayarak cildinizi temizlemek için kullanabilirsiniz.
 
 
 
Toplam blog
: 96
: 242
Kayıt tarihi
: 17.03.16
 
 

Gizem Aydoğan ile İyilik Güzellik ..