​ Piyano Bölümü öğrencilerinden piyano resitali / Müzik / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mayıs '09

 
Kategori
Müzik
 

Piyano Bölümü öğrencilerinden piyano resitali

Piyano Bölümü öğrencilerinden piyano resitali
 

Piyano bölümü öğrencileri Ozan, Aslıhan ve Irmak ile Doç. Devlet Devrim Öztaş resital sonrası...



Aslında bu da gecikmiş bir konser yazısı. Ama gençlerin emeklerinin, görülüp övülmesi aşamasını unutmamak gerektiği ilkesinden hareket ediyorum.

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü öğrencileri sezon sonunun yaklaşması nedeniyle bir resital verdiler. A.Ü Atatürk Konferans Salonu'ndaki resitale, öğrenci velileri, öğrenciler ve çağrılı müzikseverler katıldılar. Doçent Devlet Devrim Öztaş'ın öğrencileri Irmak Önderman, Aslıhan Keçebaşoğlu ve Onur Ozan Cin(Lisans) öğrenim durumlarına göre sıralanıp piyano başına geçtiler.

İlköğretim 5. sınıf öğrencisi Irmak Önderman, J.S.Bach, C.Czerny, R.Schumann, B.Bartok ve İ.Baran eserleri çaldı. Minik Irmak henüz emekleme aşamasında ama kendine güveni gelişmekte.

Aslıhan Keçebaşoğlu da programına J.S.Bach'la başladı. F.Chopin ve U.C.Erkin'den seçilen eserlerle de tamamladı.
Aslıhan, İlköğretim 8. sınıf öğrencisi. Daha önce birkaç kez dinlemiştim, epey aşama kaydetti bu genç piyanistimiz de.

Onur Ozan Cin resital akşamının bir bakıma da abisi idi diyebilirim. Hem birlikte çalıştıkları resital arkadaşlarından daha büyüktü hem de daha ileri düzeyde bir genç piyanist. Akdeniz Üniversitesi bünyesinde açılan lisans bölümünün de ilk öğrencilerinden aynı zamanda.

Ozan'da J.S.Bach (sanki) ilkesine bağlı olarak başladı programına. F.Chopin, M.Ravel ve A.A.Saygun'dan çaldığı eserlerle hem izleyenlerden büyük alkış aldı hem de hocası Devlet Devrim Öztaş'ı mutlu etti.

Yakından tanıdığım aileleri de bir o kadar mutlu döndüler evlerine.

 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..