Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '13

 
Kategori
Siyaset
 

PKK anlamıyor diye Türk ulusundan vazgeçilemez!

PKK anlamıyor diye Türk ulusundan vazgeçilemez!
 

PKKlılar milletleşmeyi anlamazsa ne olacak?

Her şeyden evvel bütün Kürtler PKKlı değil. Hüsn-ü zannımız ve milletleşme/ uluslaşma şuurumuz onları böyle  kabul etmemize engel…

Ayrıca bütün Kürtler kendilerini ayrı millet falan da saymıyor. Bu, PKK’nın inisisyatifi ele geçirmek kavgasından başka bir şey değil.

Türk Milleti var ve  Kürtler Türkiye’den başka hiçbir ülkede, milletleşmenin bir parçası sayılmıyor! Peki ama Türk Milleti’nin bu hüsn-ü kabulüne karşı çıkanların bahanesi ne? Irk farklılığı!

O halde bilinmelidir ki PKK etnik ırkçı bir katiller yuvasıdır!

Yapılması gereken şey, Türk uluslaşmasına engel olmaya çalışan bu eli kanlı fesat örgütünü son ferdine kadar ortadan kaldırmak ve bu konuda konuşmasına engel olmaktır. Etnik ırkçı partileşme kökten yasaklanmalıdır ayrıca…

Bütün bunlar yapılmaz da inisiyatif PKK’ya bırakılırsa  gene de bir çözüm imkânı vardır: İç savaş!

Bunu biz söylemiyoruz elli bin kişiyle ayaklanmaktan bahseden Apo söylüyor.

O halde iç savaş çıkarsa bu iş kesin ve tartışılmaz biçimde bitirilir. Bir  çözüm şekli de budur ve bundan da korkmamak lâzımdır. Ulusların egemenliklerinin bedeli asla sözler olmamıştır. Uluslar ancak kanları pahasına  hür ve bağımsız yaşarlar. PKK ırkçılığı Türk olarak yaşamamıza izin vermeyecekse  ondan izin dilemez, doğrudan doğruya onu yeryüzünden sileriz!

 
Toplam blog
: 153
: 503
Kayıt tarihi
: 11.02.11
 
 

Eczacıyım, memlekete meraklıyım.....