Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

PKK Terörü, artık Avrupa'nın sorunudur!

PKK Terörü, artık Avrupa'nın sorunudur!
 

Güvenlik güçlerimizin, son zamanlarda, dağlarda ve şehirlerde teröre aman vermemesi, terörü bir yaşama tarzı olarak benimseyenlere diz çöktürdü. Bunun sonucu olarak, silahların bırakılması ve çözüme gidilmesinin yolu açılmış oldu.

Türkiyede terör yapmasının hiç bir bahanesi kalmayan PKK terörü, şimdi hamilerinin topraklarında patlak veriyor.Bunun ilk örneği dün Paris'te yaşandı. Başka örnekleri başka Avrupa başkentlerinde yaşanabilir.

Çünkü, terör Türkiye için "tüketici" bir bela iken, Türkiye'nin düşmanları ya da rakipleri için "üretici" bir kaynaktı. Hem Türkiye'yi zayıflattığı için, hem de milyarlarca dolarlık parayı Avrupaya aktardığı için...

Türkiye'nin bünyesi, ekonomik, sosyal ve siyasal alanda güçlendikçe, bu tür parazitler zarar veremez hale geliyor...Artık onların hastalık yayacağı yerler, bugünün "hasta adamı" Avrupa topraklarıdır. O Avrupa ki, bu "mikrobu" Türkiye aleyhine bakıp büyüttü bu güne kadar...

Pariste vurulanlar kimlerdi, nasıl öldürüldüler, kimler öldürdü...bunlar bizim cevabını bildiğimiz sorular değil...Bizim bildiğimiz, bir temel kural var ki, "itle çuvala giren" bedelini öder. Avrupa, PKK terörünü topraklarında beslemekle itle çuvala girmiş oldu...Şimdi eli yüzü parçalanacak, orası burası yaralanacak.

İlahi adalet yerini bulacak illa ki...Türkiye, geçmişte kendi yurttaşlarına zulmetmenin bedelini ödedi. Şimdi bedel ödeme  çanları Avrupa için çalıyor. 

Sadece siyasi terör değil, uyuşturucu ticareti başta olmak üzere bir çok kirli işe bulaşmış bir örgütün, bir günde ve hesapsız kitapsız tasfiyesi zaten mümkün değildi. Haram para, daha neler yapacak göreceğiz...

Önemli olan, bu kanlı terör örgütünü bir yana bırakıp, bizler bu ülkenin insanları olarak bin yıllık ortak geçmişimizde, dinimizde imanımızda yeniden buluşup barışmalı, geleceğe güvenle yürümeliyiz.

Bugün, buna mani olmak adına, en küçük ima bile olsa, laf eden ya haindir ya gafildir. Binlerce şehidin anne ve babası bile "biz bağrımıza taş bastık yeter ki bu kan dursun" derken, hala şehitleri bahane edenler de "kan tüccarlarının" gönüllü ya da gönülsüz hizmetkarlarıdır.

Bizler bu topraklarda çok ölümler gördük...Biz onlarda da olsun istemeyiz ama eğer bu teröristler ve onların sahipleri hala kana doyamadılarsa bu ihtiyaçlarını kendi topraklarında gidersinler...

Bu ülkenin topraklarından ırak, cehenneme direk olsunlar...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..