Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

Kürt sorunu var mı yok mu?

Kimilerine göre onlarca yıldır kürt sorunu var,kimilerine göre yok, kimileri de fikrini beyan etmekten dahi aciz. Yani aman bana kimse dokunmasında ne olursa olsun diyenlerde çoğunlukta.

Kürt sorunu nedir? Kürt sonu acaba kürtlerin sorunumu ya da kürtler üzerinden ülkeyi bölmeye yönelik oynanan oyunlardan birimi?

Bu memlekete zarar vermenin en kolay yolu insanları ayrıştırmaktır. Ne Osmanlı İmparatorluğu, ne de Cumhuriyet dönemimizden bu güne kadar, kürt sorunu hiç olmamıştır. Bunun aksini iddaa edenler ne yazıkki, ülkemizi bölmeye çalışan dış güçlere hizmet ediyor.

Aklı başında olup biraz mantığı olan kürt vatandaşlarımız bilirler ki;

*Bu güne kadar hangi KÜRT e sen kürtsün,

*Vatandaşlık haklarından yararlamazsın dendimi?

*KÜRT sün başbakan olamazsın, milletvekili olamazsın, asker, polis olamazsın, seçme ve seçilme hakkına sahip değilsin, devlet memuru olamazsın, fabrikalar kurup bankalardan kredi alamazsın, Türkiye'nin herhangi bir iline, ilçesine, köyüne gidemezsin oturamazsın, gezemezsin DENİLDİ Mİ?

Tabiki hiç biri denmedi?

Hiç bir sorun yokken 80 li yıllarda Terör örgütü belasını çıkardılar,isteyerek ya da istemeyerek destekleyenler oldu. Niye terör? Bu memleket size ne vermedide çözümü terörde buldunuz?

*Teröre destek veren ve terörün içine giren bazı kürt vatandaşları yüzünden, tüm kürt halkı terörist gözüyle bakıldı bu doğrudur?

Ama maalesef bu da yanlış bir yaklaşımdı. Ne yazık ki; olmayan bir şeyi, kürt sorunu olarak empoze ettiler. Sonuç nedir? 

İŞTE SONUÇ:

BİNLERCE ŞEHİT

BİNLERCE GAZİ

MİLYARLARCA LİRA MİLLİ SERVET KAYBI

MİLYONLARCA İNSANIN BOZULAN PSİKOLOJİSİ

EĞER TERÖR OLMASAYDI,DAHA İYİ ŞARTLAR OLURDUK

EN AZINDAN ASGARİ ÜCRET ŞUAN 774 TL. DEĞİL.1774 TL OLURDU.

PEKİ BUNDAN KÜRT HALKI KâRLI MI? ZARARLI MI?

 
Toplam blog
: 8
: 18848
Kayıt tarihi
: 07.10.12
 
 

1978 Bursa- Mustafakemalpaşa doğumluyum. Lise mezunuyum.    ..