Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bu vatanı seviyorum. Atatürk’ü seviyorum. Yaradanımı seviyorum. İnsanları seviyorum. Güzellikleri ve güzeli seviyorum. Öyleyse... Milliyet Blog’ta yazıyorum. Karanlıktan gelen, görünmez bir adam gibiyim. Yontulmuş ama, bir değerli taş kadar etmeyecek sıradan mezar taşı gibiyim. Üzerimdeki toprağı bir kenara attım. Na..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Efsane futbolcu Lefter

Sizde güzel bir yazı yazmışsınız ustaya. Tabiiki burada ölecek. Burası onun vatanı. Bu örnek davranış bu gün göremeyen ve bizden bir olduğuna karşı çıkan o kadar çok kişler varken o ölüm döşeğinde bile örnek ve devleşecek davranışlar sergiliyor hatta anıtlaşıyor. Görmeyenlerin gözlerine sokmak lazım bence...!! Sevgim zaten büyüktü, ölümsüzleşti. Saygılar size.

23 Aralık 2010 18:27
Aşk ve ötesine dair...

Burada yazdıklarınızın hepsi ayrı bir nehir olmuş. Bir aşk-ta şayet bu yazdıklarınız manaada bu satırları taşıyorsa-taşımışsa-yaşatmışsa..!! İşte o aşk nasıl bir aşk ile adlandırılır onu anlayabileceğimi sanmıyorum. Bu günkü çoğu aşklara burada yazdığınız bir satırınız kadar değeri bile çok görüyorlar. İnanın çok görüyorlar. Sadece sayenizde okuduk ve hayıflandık ve de derin bir ahhh geçirdik...

20 Nisan 2010 15:43
Kadınlar ne ister?

Atatürk bir şeyler yapmaya gayet etmiş ama ondan sonrakiler ve son zamandakiler nasıl tekrar geri plana iteriz gayreti varsa sergiliyorlar. Atatürk modern yaşamı gösterdi oysa tv'lerde bunun nasıl yanlış olduğunu anlatmaya çalışan o kadar çoğunluk varki ben kadınların geleceğinden pek emin değilim diğerlerinde de olduğu gibi. Çünkü bunu gelişme diye yutturmaya çalışıyorlar. Bende tüm kadınların gününü ve gelececeğinin parlak olacağı bir Türkiye umut ediyorum. Sevgilerimle.

08 Mart 2010 11:07
 
Toplam blog
: 25
: 391
Kayıt tarihi
: 03.11.09