Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Poyraz Karayel Final mı yapacak?

Poyraz Karayel Final mı yapacak?
 

 Bu gün köşe yazarlarının birinde okuyunca bir kaç haftadır dikkatimi  çeken bir olayın sadece benim değil başkalarının da gündeminde olduğunu anladım.

  Konu Poyraz Karayel adlı dizi.Çok şirin bir polis ile mafya babasının doktor kızı arasında gelişen aşkın anlatıldığı bu diziyi  gerilim unusurları taşımasına rağmen arada serpiştirilen şirin ve komık kişiler ile çok zevkle seyrediyordum.. Taki bir kaç hafta öncesine kadar.Önce Sefer ayrıldı diziden. oysa ki Sefer, Zülfikar ve Taş Kafa dizinin gerilim unusurunu yumuşatan komik ve espiri kişilikleri ile ayrı bir hava veriyorlardı yapıma Hele Sefer ile Avukat Sema'nın aşkı epey üzmiştü seyirciyi.Seferin ayrılışından bir hafta sonra  Macit Koper'in canlandırdığı Adil Topal birden diziden ayrıldı ölerek.Yerin psikopat oğlu Neşet'e bıraktı.

  Geçmiş bölümlerde Poyraz'ın İlyas'a verdiği apsürt dersler arada komiklik sınırını geçip bıkkınlık yaratıyordu ama son bölümlerde iyice sıkıcı olmaya başladı.

  Dizi şiddetin dozunun arttığı bir mafya dizisi haline gelmeye başladı.Bu da zaten güncel olaylarda fazla şiddet içinde olan televizyon izleyicisini bunaltmaya başladı. 

 Şiddet seyretmek için dizi seyretmeye gerek yok şu anda. Haberleri açtığımızda zaten fazlası ile şiddet unusuruna rastlıyoruz. Ya polise, ya askere veya kadına , çocuğa uygulanan şiddet bizi bıktırdı .

 Kısacası Poyraz Karayel bir kaç bölüm öncesine kadar heyecan ve zevkle izlenen bir dizi iken birden en kısa zamanda terkedilecek bir diizi haline geldi. Çarşamba günleri yerine ikame edilecek daha iyi bir dizi yayınlanmaya başladığı zaman ilk terk eden ben olacağim.

 Sanırım diziyi erken final yapacaklar veya bir iki ay sonra sezon sonunda final yapacaklar.

 Şu anda dizide Destina Hanım ile Bahri Babanın romantik aşkı kaldı seyredilecek.

 

 
Toplam blog
: 826
: 1068
Kayıt tarihi
: 26.04.11
 
 

Ben emekli bir iktisatçıyım. 21 yıldır bir sanatçı annesiyim. Küçük kızım klasik müziğe eğilim gö..