Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '11

 
Kategori
Dünya
 

Prensese özel prezervatif

Prensese özel prezervatif
 

Aile planlaması ve Aids için gerekli


İngiltere, Güneş Batmayan İmparatorluk Prezervatifi 

İngiltere prensi nisan ayında evleniyor ve geriye kalan son hazırlık da tamamlandı. Prense uygun ve nişanlısına elverişli bir prezervatif hazırlanmış. Bu duruma reklamın geldiği son düzey mi, gelişmişlik seviyesi mi, aile planlaması, gündemi olmayan İngiltere'de magazin gündemi yaratmak mı derseniz deyin önemli değil önemli olan İngiltere'de özel prezervatif geliştirebilecek prezervatif alt yapısının ve sanayinin gelişmesi ve üzerinde güneş batmayan ülkede bir kez daha yeni güneşlerin doğması (!) 

İngiltere dünyanın en zengin ülkelerinden birisi kuşkusuz. Ülkede güneşli gün sayısı az olsa da ekonomik anlamda ülke üzerinde asla güneş batmıyor ve ingilizlerde sonsuz bir kendine güven hakim. Dünyada öylesine etkin olmuşlar öylesine sömürü yapmışlar ki günümüzde bile o sömürülerin zenginliğini sürüyorlar. Sömürü yaptıkları ülkelerden bazıları: Çin (Hong Kong), Hindistan, arap ülkeleri ve orta ve güney afrika kıtası ülkeleri. yani eski dünyanın en önde gelen zenginlik kaynakları. 

Dolayısıyla İngiltere'e de prensin prezervatifi, M.united'in futbolu, kendilerine özel paraları ve sonsuz bir zenginlikleri var. Prezervatiften konuşmayacaklar da nelerden konuşacaklar ? 

Kraliyet düğününe ‘özel’ prezervatif! 

İngiltere’de Kraliyet düğünü için düzenlenen turlar, piyasaya sürülen porselen bardak-çanak, defter ve örtülerden sonra, o güne özel prezervatif de tasarlandı 

30 Ocak 2011 Pazar, 11:43:12 

İNGİLTERE’de “Crown Jewels” firması, üzerinde tahtın ikinci veliahtı Prens William ile nişanlısı Kate Middleton’ın evleneceği 29 Nisan tarihinin ve ikilinin fotoğraflarının bulunduğu hediyelik prezervatifler üretti.
MÜKEMMEL HEDİYE!
Firma sözcüsü Hugh Pomfret özel olarak ve sınırlı sayıda üretilen, içinde üç prezervatifin bulunduğu paketlerin, düğün gününün anısına alınabilecek mükemmel bir hediye olduğunu savunarak “Sevdiğinizi gülümsetmek için çok iyi bir fırsat” dedi.

‘ÇOK ZEVKSİZ’
Ancak, Kraliyet Ailesi’ne yakın kaynaklar, bu ürünü piyasaya sürmenin yaralayıcı ve saygı kurallarını hiçe sayan bir düşünce olduğunu söyledi. “Majestleri” adlı derginin editörü Ingrid Seward “Bu çok zevksiz bir şey. Prens William’ın espri anlayışı çok geniştir ancak bu durumda biraz fazla ileri gidilmiş oluyor” dedi. 

http://magazin.haberturk.com/dunyadan/haber/596353-kraliyet-dugunune-ozel-prezervatif 

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..