Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Çocukluğumdan bu yana hayal kurmak en büyük zevkim, vazgeçilmez uğraşım oldu. Onlarla büyüdüm, kendimi ve çevremi onlarla keşfettim. Eğer sizin de amacınız; kendinizde ve çevrenizdekilerde farkındalık yaratmak, hayal gücünüzü geliştirmek, yunusların gülümseyişini etrafa yaymaksa, siz de bu yazıların gizli birer ortağısınız..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşık erkeklerin vücut dili

Evet blog kişisel bir ortam, evet hissettiklerimizi paylaştığımız, "yargı" cümleleri sunmadığımız bir ortam, bunu biliyorum. Ancak belirttiğiniz "aşık adam belirtileri" "temel şeyler" olmaktan ziyade cinsiyetçi bir bakış açısının ürünleri. Bunu siz farkında olarak yapmıyorsunuz belki ama toplum veya "aşık oldunan adam" sizde bu cinsiyetçi etkiyi bırakıyor ve asıl temel olan bu yaklaşım ve yaklaşımın ürünü olan beklentiler... Aslında kadının ve erkeğin "aşkı gösteren davranışları"ndaki temel farklılıklar bu bakış açısının değişmesiyle farklı bir boyut kazanacaktır. Bunu herkesin fark etmesi dileğiyle... Bunu feminizim değil sosyal psikoloji penceresinden değerlendirdiğimi de belirtmek isterim.

24 Aralık 2015 16:00
"Hiçbir başarı cezasız kalmaz evlat!"

Değinmeden geçilmemesi gereken bir konu da "Devrim Arabaları"nın müzikleriydi. Gerçekten başarılı bir çalışma. Teşekkürler Demir Demirkan...

27 Ekim 2008 18:36
 
Toplam blog
: 17
: 499
Kayıt tarihi
: 31.03.07