- Kategori
- Türk Mutfağı
Renkli meyveli pasta

Renkli Meyveli Pasta
Pandispanya için:
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı şeker
- 1/4 su bardağı su
- 1 paket kabartma tozu
Krema için:
- 3 su bardağı süt
- Yarım su bardağı un
- Yarım su bardağı şeker
- 1 kaşık nişasta
- 1 kaşık margarin
- 1 paket vanilya
Üzeri için:
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt
- Bir miktar böğürtlen
Süslemek için:
- İstediğiniz meyveler
Tüm malzemeleri çırpıp pandispanyayı hazırlayalım. Hazırladığımız keki direk soğuk fırına koyarak pişirelim. Diğer taraftan kremamız için un, süt, şeker ve nişastayı kaynatalım. Kaynamaya başlayınca içerisine vanilya ve margarini de ekleyip kapatalım. Keki ikiye ayırıp arasına hazırladığımız kremayı döküp diğer yarısını kapattıktan sonra önceden böğürtlen ile birlikte çırptığımız krem şantiyi sürelim ve meyvelerle süsleyelim. Afiyet olsun.