Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '12

 
Kategori
Sinema
 

Robodoc

Robodoc
 

Robodoc


Film    : Robodoc

Tür     : Komedi

Puan  : 10 Üzerinden 6

Filme dair ilk söyleyeceğim şey şu: Belki yüksek puanlı değil ama eğlenceli bir komedi izleyeceksiniz. Filmin senaristi belli ki tıp alanında doktorların sürekli dava edilmesinden canı sıkılan birisi, filmi de bunun üzerine kurgulamış.

Filmin bir diğer özelliği pek öyle aile içerisinde izlenmeyecek türden olması. Afişten de iyi kötü bir fikir sahibi olabilirsiniz. Aksi girişimleriniz nahoş sonuçlar verebilir.

Filmde bir sahne var ki yeni nesil sosyal paylaşım deyimiyle ifade edeyim: Sesli güldüm :) Robota merhamet öğretimi ve robotun bunu uygulaması sahnesinde derinden sarsılarak güldüm.

Yönetmen ve oyuncular hakkında kısa bir bilgi aktarayım. Filmde komedi filmlerinden görmeye aşina olduğunuz hemen hiçbir karakter oynamıyor ve yönetmen de genelde kıytırık filmlerin yönetmeni olarak bilinen bir isim (ya da bilinmeyen bir isim mi demeliyim?).

Filmde tek tanınmış kişi Kristia Knowles, ancak onu da öyle ahım şahım filmlerden tanımıyoruz. Dolayısıyla oyunculuktan öyle pek birşey beklemeyin.

Kısacası izlemeye değer bir film diyebilirim. Çok yüksek beklentileriniz olmasın ama yine de eğlenebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..