Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '21

 
Kategori
Felsefe
 

RUHSAL ENERJİ ve SEVGİ

     Ruhsal enerji insanın yaratilisindan getirdiği ve psikolojik gücünü sağlayan enerjidir. Yaşam enerjisi , hayata bağlılık veya mutlu olma kapasitesidir. Ruhsal enerjiyi yükseltmek dengelemek veya uyumlamak için ruhunuzla bağlantı kurabilir ve bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Yani ruh egitilip yönetilir gelistirilebilir bir kavramdır. Her ruh özel ve kendine özgüdür , ruhsal enerji seviyeleri birbirinden farklıdır. Bunu hacim çap ya da kalibre değeri gibi benzetmeli ifadelerle açıklayabiliriz. 

    Eş degerlilik özelliğine göre ruhsal enerji akışının benzer tiresimde olması çekim yasası gibidir. Ruh astral bedenimizdir. Ruhun dayandığı enerji seviyesi beynin sol lobunun calistirilmasi ile de arttırılabilir.

    Ruhsal enerji bir çeşit frekans ve titreşimdir , düşük ya da yüksek voltajda elektrik akımı gibi düşünülebilir. Titreşim yulseldiginde ruh gelişir ve güzelleşir. Böylece daha olumlu ve yakın seviyede bakış açısı veya sağlıklı ilişkiler kurmak da mümkün olabilir.

   Ruhsal enerjimizi önce kendi içimizde dengelemeliyiz. Yaratılışta var olan temel enerji sevgidir. Sevgi dünyanın merkezine uyumlanma enerjisidir. Dünyanın merkezi tasviri cennet tasviri gibidir. Ruh beden zihin dengesi için ruhsal enerjimizi yüksek tutmalı ve evrenin enerjisine topraklanmaliyiz. Yaratılış enerjimiz aynı zamanda dört elementle (su hava toprak güneş )  uyumlanma enerjisidir. Varlıkla ve doğa ile iletişim ruhsal enerjiyi arttıran başka bir etkendir. Önce sevgi vardı insanlık onu kaybetti ve hala arıyor ! Sevgi en yüksek titreşimli ruhsal enerjidir !

 
Toplam blog
: 174
: 269
Kayıt tarihi
: 20.11.08
 
 

Yazmak bir sevda ..