- Kategori
- İnançlar
Rüya mı gerçek mi dediğimiz rüyalar

Bazen güzel bir rüya görürüz mesela uzun süredir gitmediğimiz bir yer, küs olduğumuz bir arkadaşımız vs.vs. Uyanınca kendimizi ne kadar rahat, mutlu ve cözümlenmiş bir olayın arkasındaki mutluluğu hissederiz. Size de olmuştur. Bir yere gelirsiniz ya da bir ortama, orada o anda yaşadıklarınızı daha önce yaşamış gibi hissedersiniz.
Bunu bir çok insan farkına varmadan yaşar. Aslında bunlar beynimizin bize oynadığı bir takım bilmecelerdir. Küs olduğun arkadaşını mı gördün. Kendini iyi hissettinse bu sana beyninin oynadığı bir oyun ara ve mutlu ol oyunu.
Bir yere gidip mutlu olduğunu mu hissettin mesela, bu bir deniz mi, piknik mi. Bu da sana beyninin bir oyunu, git ve mutlu ol. Belki de çakralarının açılmasının buna ihtiyacı var.
Bir yere gittin ama sanki oraya daha önce gitmişsin, orada bulunmuşsun gibi hissediyorsun. Bu da sana beynin bir oyunu. Sen doğru yoldasın, düşündüklerin, birlikte oldukların, doğru kişiler şeklinde beyninizin size verdiği mesajdir.
Böyle düşünmeye, algılamaya, içimize daha çok danışmaya başlarsak daha az yanlı yapıp daha iyi hissederiz.
Sevgilerimle... Ayşe.