Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '10

 
Kategori
Spor
 

Sadece Alex

Sadece Alex
 

2-1 Fenerbahçe için iyi bir netice. Çünkü Fenerbahçe'nin bu denli pas hatası yaptığını ve adeta elinin kolunun bağlandığını uzun zamandır görmemiştik. Demek ki karşıya çok koşan ve alan daraltan bir orta saha geçince, V.Manisaspor maçında o 27 pas yapan orta saha da durabiliyormuş.

Emre çok pas hatası yaptı. Christian çok pas hatası yaptı. Özer çok pas hatası yaptı. Deniz'in hatası gole mal oldu. Volkan da ilk golde çok hatalıydı. Guiza forvette çok kötüydü, Andre Santos da savunmada. Takımın en iyisi müthiş orta alan baskısına karşın Guiza'ya bir garson gibi gol pozisyonu servisi veren Alex'ti ondan sonra da özellikle ikinci yarıdaki dikkatli oyunuyla Gökhan.

Daum'un Semih'i oyuna almaması büyük hata oldu.

Tüm bunlar göz önüne alınınca 2-1 iyi sonuç diyebilmek mümkün ama bunların gerçekten göz önüne alınması şart mı? Güiza girdiği net pozisyonları gole çeviremez ya da Deniz o pası Volkan'a daha dikkatli veremez miydi? Ya Emre ve Christian baskı gördüklerinde topu rakibe teslim etmek zorundalar mıydı?

Hem bütçe, hem tecrübe hem de değer açısından rakibinden üstün olan Fenerbahçe'nin sahada da rakibini alt etmesi gerekirdi, en azından bir beraberlik koparması.

Velhasıl bugün Fenerbahçe için bu oyuna karşılık bu sonuç iyi deyip sevinmek yerine neden böyle kötü bir oyun oynandığını sorgulamak lazım.

25 Şubat'ta başarılar.

 
Toplam blog
: 788
: 1417
Kayıt tarihi
: 11.11.07
 
 

Çoğu çocuk gibi ben de futbolcu olmak istedim, olmadı. Bu oyundan kopmamak adına üniversite yılla..