Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1956 doğumluyum.... Emekliyim.... Mesleğim, ressam.... Ankara'da ikamet etmekteyim.... İlgi alanlarım yazarlık ve yorumculuktur... Bu konuda eğitim almadım... İnternet ile tanışmam vesile olmuştur.... Doğru yapılan işleri destekler, yanlış yapılan işleri ise eleştiririm.... Topluma hizmet etmek, bilgilendirmek, doğruları a..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Biz de sevmiyoruz zaten...

Erol Bey..,Elbette yasaların verdiği ölçüler dışana çıkılmadığı süre düşüncelerimizi özgürce ifade etmeliyiz..Kendimize olan güvenimizin sizin de ifade ettiğiniz gibi kaybolmaması gerekir..Fakat Atatürk 'çü düşünce ve zihniyetine sahip değerli fikir ve düşünce adamlarımız Balyoz veya buna benzer davalara maruz kalarak haksız yere suçlanarak hapse atılıyorlarsa , işte bunu düşünmek gerekir..Değerli düşünce ve fikir adamlarımızın bu tür suçlamalarla heba edilmesine vicdanım izin vermiyor..Sanırım bende olan vicdan duygusunun bunlarda zerresi bile yok..Bu sebeple eleştiri unsuru taşıyan yazıları okuyan devlet adamları , devletin gücünü kendi menfaatleri doğrultusunda kullanmaya başlamışsa , bu durumdan hepimizin kaygı ve endişe duyması gerekir..Dikkatli olmalıyız..Bunların işine yaracak malzeme vermememiz gerekiyor ama sanırım her tür olumsuzlukları göze alıp kalemimize yine de sahip çıkmalıyız..Gerektiğinde hapsi bile göze almalımıyız acaba...Selamlarımla.

01 Ağustos 2013 13:25
Biz de sevmiyoruz zaten...

Erol Bey..., Bu ifadeleriniz cesaretli dobraca ifadelerdir..İçimden geçenleri aynen yazmışsınız..Ben sizin kadar bu yazıyı yazacak cesareti kendimde bulamıyordum...Sanırım bulmalyım bana cesaret verdiniz..Yazınız için elinize sağlık diyorm...Bundan daha güzeli olamazdı..

01 Ağustos 2013 02:21
Akrep gibisin kardeşim…

Ne kadar doğru ve güzel ifade etmişsiniz...

22 Ocak 2013 16:54
 
Toplam blog
: 5
: 648
Kayıt tarihi
: 15.10.12