Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '17

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

Samsung Gear VR Nedir?

Samsung Gear VR Nedir?
 

Hızla gelişen teknoloji ve bu teknoloji dünyasına yön veren Samsung bu cihazıyla teknoloji severleri adeta büyülüyor: Samsung Gear Vr. Samsung,  Gear VR ile bizlere sanal gerçeklik yaşatıyor ve bu mükemmel cihaz geçtiğimiz birkaç yıldan itibaren evlerimize kadar girmiş durumda.  Gear VR 'ye basit bir ifadeyle sanal gerçeklik gözlüğü deniliyor. Şimdi bizleri büyüleyen ve kendine hayran bırakan bu cihazın özelliklerine bir göz atalım.

Samsung,  Gear VR' nin Özellikleri Nelerdir?

Samsung, Gear VR siyah ve beyaz iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. İki rengi de yakından incelediğimizde boya kalitesinin üst düzey olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca Gear VR'nin iki ana sürümü var. İlk sürümü 2015 yılında üretilen ve Türkiye piyasasında daha çok satışı elde edilen SM-R322 kodlu cihaz. Diğeri ise yıl 2016'yı gösterdiğinde Samsung Galaxy S7 için özel olarak tasarlanan ve piyasaya sürülen cihazdır. Yeni cihazında kafa bandı bölümünde konforlu bir kullanım için değişikliğe gidilmiş ve görüş açısında belirli derecede artış var. Ayrıca cihazın tasarımı güzel kullanılmış.

Yani dokunmatik yüzeyin hemen yanında ses seviyesini kontrol için tuş takımı kullanılmış, ve bu sayede cihazın kontrolü hızlandırılmış. USB giriş paneli ile telefonunuza şarj için uygun ortam hazırlanmış, zira Samsung, Gear VR telefonunuzun işlemci yükünü artırdığı için bataryasını hızlı tüketir. Mağazayı ziyaret edip güncel ve ücretsiz uygulamaları, oyunları denemenizi ve bu hazzı yaşamanızı tavsiye ederim. Tabi ki bu oyunları oynarken kullanım kılavuzunda yazılanlar dikkate alınarak ara verip gözlerinizi dinlendirmenizde fayda var. Uygun parlaklıklarla kullanmanızı tavsiye ediliyor.

Samsung Gear VR ve Biz

Sanal gerçeklik teknolojisi ile Samsung Gear VR evlerimize kadar girdi. İnsanlara farklı anlar yaşatacağından kimse şüphe etmiyor. Gear VR serisi düşünemeyeceğimiz kadar etkili seyir ile bizleri hayrete düşürüyor.

 
Toplam blog
: 5
: 436
Kayıt tarihi
: 13.09.17
 
 

1993 İstanbul doğumluyum. Teknoloji ve bilim alanlarında makaleler yazmaktayım. ..

 
 
 
 
 
Toplam blog
: 5
: 436
Kayıt tarihi
: 13.09.17
 
 

1993 İstanbul doğumluyum. Teknoloji ve bilim alanlarında makaleler yazmaktayım. ..