Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Sanat tarihi yazarı Musa Sow

Sanat tarihi yazarı Musa Sow
 

sanatsal gollere ve estetiğe devam...


Ağır yükler altına girip, bir yığın vebal  alan takım direne direne, didişe didişe yoluna devam ediyor her bastığı adımda yoluna döşense de federasyon mayınları. Her maçta sanatsal bir şaheser ortaya koyan Musa Sow, öyle estetik haraketler yapıyor ki sıradan goller artık yavan gelmeye başladı taraftara. Attığı golde ki ayak dışı plasesi ne kadar estetikse, kaçan balık büyük olur dercesine yaptığı reveşata şutu son anda kalecinin parmak uçlarına değmese sanat tarihi kitaplarına girecek bir gol daha görecektik dünya gözüyle. Sow, sanatına devam ediyor. Alex'in bıraktığı estetik cerrahlık nöbetini devralmış taraftarına şifa dağıtmaya devam ediyor.

Hakemlerin inadı olanca hızıyla devam ediyor, anlaşılıyor ki hiç bir maç 11 e 11 adil bitmeyecek ve her maçta karşı taraf kim olursa olsun bir kişi fazla oynayacak. O fazlalığı da taraftar 12. adam olarak kapatmak zorunda bu sezon sonuna kadar devam edecek gibi. Aykut Kocaman'ın ağzından çıkan her kelimeye yayıncı kuruluş MR çekmeye çalışırken, kendi içinde ki hastalılara hala bir panzehir bulamamış görünüyor. Elazığ maçında penaltı veren hakeme demediği kalmayan ama nedense lafı bile edilmeyen pozisyonlar, iş Aykut Kocaman'a gelince bademciğine bile kamera yerleştirecekler sanırsınız. Yayıncı kuruluş adil olmayan bir şekilde yayılmaya devam ediyor Fenerbahçe Topraklarında.

Caner Erkin'in söylemediği bir laftan hala 2 maç ceza alması, Aykut Kocaman'ın cezasının affedilmesi bu işi yönetenlerin kafalarına göre davrandığının delilli ıspatlı fermanıdır ama kimi kime şikayet edeceksin. Bileğin güçlü ise yeneceksin, terin sırılsıklam yapmadıkça bu şanlı kutsal formayı çaren yok yenileceksin.

Kuyt olmadık zamanlarda olmadık asistler yaparak kendini ve takımı kurtarıyor. Hasan Ali ilk kez taç atmaktan başka bir işe yaradığını gösterip kaldırımdan çim sayhaya indi nihayet. Meylereş kendinden ve yeteneklerinden çok emin. Bekiroviç yaralı bir atmaca gibi didindi durdu. Topal bir varmış bir yokmuş. Stoch AVM'de aşağıya inen yürüyen merdivene binip yukarı çıkmaya çalışan şaşkın müşteri gibi. Sezer ayağında fazla top tutup tekrar sakatlanmazsa bir çok vazgeçilmezin vazgeçilme nedeni olabilir. Ama kısa zamanda bu kadar maç yapıp sahadan başı dik ayrılmak sadece özel takımların harcıdır, bu toprakların da en özel takımı da budur!

Tüm Gençler 1 olsa ne gam, 30 milyon 4 bir yanda nöbetteyse eğer...

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..