Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

Sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla...

Galatasarayımız bir Avrupa maçındanda zaferle ayrılmayı bildi. Ama tabiki rahat bir galibiyet değil. Zaten Türklerin içinde olduğu çoğu iş bu şekilde hep en zor durumda hep son anda. Biz zoru seviyoruz galiba. Heyecan olmayınca sıkılıyoruz.

Maç boyunca en büyük taraftar bence Bülent Korkmaz' dı. Zaten 3 günde sistem ya da farklı oyun şekli yaptı diye kazanılmadı bu maç. Kendisi de belirtti sadece futbolcularla 3 gün boyunca birebir görüşme yaptığını. Futbolcuların sezon başından beri inançsız oynamaları devamlı 3-0 yendikleri maçlarda bile ruh gibi dolaştıkları gerçeğini değiştirmek için Bülent Hoca dün hiç oturmadı. O oturmadı futbolcular durmadı. Her hata yapan futbolcuya sonuna kadar tekrar denemesi için motive eden müthiş bir destek oldu. Kendide son dakikaya kadar inancını yitirmedi.

Bülent Hoca nın bu inancı ve bu heyecanı devam ederse Galatasaray istediği zaferleri bir şekilde elde edeceklerdir. Zaten hatırlarsanız hep bir heyecan bir fırtınasında başarı sağlıyor Galatasaray. Kesinlikle bir eksiklik olmak zorunda bu seneki eksikliğimiz sakatlıklar. Geçen sene yabancı oyuncu önceki sene parasızlık eminim bir daha ki sene yine bir eksiklik olacak. Ama ligimizde herşeyleri yani para, yıldız futbolcu, stad, büyük teknik direktör (yaş olarak) mevcut ama sonuç yok.

Zaten takımımızda Uefada ya da şampiyonlukta başarı için yeterli kapasite mevcut. Önemli olan bu gücü kullanmayı bilmek. Skibbe' nin yapamadığıda buydu ne yeterli baskı uyguladı ne de yeterli tavsiye verebildi. Herşeyi oluruna bıraktı sanki. İnşallah Bülent Hoca bu gücü en iyi şekilde kullanmayı bilecek ve zaferleri kazanacaktır.

Aslında bu son dakikaya kadar inanmak artık bizim için bir model haline gelmeli. Zaten en büyük örneğimiz Avrupa Kupasında ki Milli Takım başarımız. Sonuçta bu bir şans değil ve böyle görmemek gerek. İlk saniyede atılan gol ile nasıl maç kazanılıyorsa , son saniyedede atılan gol ile çok güzel bir zafer yazılır. Bu tamamen mücadele ve inancın eseridir.

Galatasarayımız bu senede hem Uefa da hem de şampiyonlukta zafere ancak bu heyecan ve inançla kavuşacaktır.

Teşekkürler Galatasaray...

 
Toplam blog
: 5
: 741
Kayıt tarihi
: 25.01.09
 
 

22 yaşında okul ve iş hayatı karmaşasında yaşamımı sürdürmekteyim. İstanbul' da yaşamaktayım. İstanb..