Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '12

 
Kategori
Mizah
 

Sarkozy'nin oy hesapları ve pembe top!

Sarkozy'nin oy hesapları ve pembe top!
 

Okuduğum haber beni ürküttü açıkçası. Fransa Birinci Futbol Liginde artık pembe top kullanılacakmış! Bir futbolsever olarak hayal kırıklığı yaşıyorum. Erkek adamın ne işi olurmuş öyle pembe topla filan....

Bir süre "bu da nereden icap etti " diye düşünürken  birden Fransa ve Sarkozy kelimeleri kafamda yankılandı. Kendi kendime  "Bu hamle  olsa olsa Sarkozy'nin eşcinsellerden oy almak için yaptığı bir hamledir"  diye düşündüm.

E başka bişey aklıma gelmiyor. Hani bayanlara yönelik bir düşünce olsa eyvallah. Bayanlar için voleybol topu olur, basketbol topu olur şirin bile  görünür belki. Ama ERKEK, FUTBOL, PEMBE! koyun yanyana sizin de aklınıza  Sarkozy gelir.

Adamın seçimi kazanmak için yapmayacağı şey yok. İnşallah aklında sadece eşcinseller için top icat etmek vardır. Belki başka girişimler de de bulunmuştur, iktidar mücadelesi bu, belli mi olur.

İktidar her zaman kolay kazanılmaz. İktidarı korumak ise daha zordur, fedakarlık ister. Ama iktidar için Sarkozy de olmamak lazım. Allah muhafaza neyiniz varsa kaybedebilirsiniz......

Bunlar işin şakasıydı. Ama uzun çalışmalardan sonra, kontrolü daha kolay olsun diye üretilen bu top keşke başka bir renkte olsaydı. Ayakla oynanan ve erkeklerin hakimiyetinde ki futbola, pembe rengin pek uymayacağını düşünüyorum. Bir ara bazı takımlar da bu renge yakın formaları denediler ama sonra uygun görmeyip vazgeçtiler. Bu rengin futbol sektöründeki imajı iyi değil. İnşallah pembe topun akibeti, renktaş ürünlerine benzemez.

 
Toplam blog
: 164
: 672
Kayıt tarihi
: 21.10.10
 
 

İnşaat Mühendisiyim, olaylara anlık değil öncesi ve sonrasıyla bakmaya çaba gösteririm. Dağ havas..