Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Seç; Kötü müsün? İyi misin?

Seç; Kötü müsün? İyi misin?
 

Herkes Aynı
 
Kadını anlamak diye birşey yok,kendini bilmek,insanı tanımak ve ona göre davranmak var.
Kadın farklı erkek farklı diye birşey yok,hep aynıyız aslında.
Tüm derdimiz istediklerimizi yaşayabileceğimiz küçük küçük dünyalar kurmak. Bu dünyaya sığdırabildiğimiz kişilerle mutlu huzurlu kısa bir yaşam aslında hepimizi talebi.
 
Çünkü hayat çok kısa ve zaman çok hızlı ilerliyor, lise yıllarındaki sorumsuz sorunsuz zamanları da çoktan geride bıraktık ne yazık ki..
 
Değer vermek lazım bundan sonra yaşanan herşeye, hayatımızdaki her kişiye, bizi mutlu eden her ayrıntıya..
 
Artık tercihimizi yapalım ve ona göre yaşayalım. Bundan sonra ki süreçte tercihini neye göre yaptıysan ve hangi yolu seçtiysen artık o yolun yolcususun demektir..
 
Kötü olmak yada iyi olmak bu tamamen artık bizim seçimimiz. Çoğunluğa ayak uydurmaktansa kendi çokluklarımızı yaratmanın en doğru olduğu bir zamandayız..
 
Dünya çok küçüldü artık,buradan bir çığlık atsan taa Ekvator'dan duyulacak kadar küçüldü. İşte tam da burada aslında anlatmak istediğimiz, bu çığlığı duyan yada duymayan olmak bizim seçimimiz, insan olmak ve ona göre yaşamak ve davranmak hayatın geri kalanı..
 
Sen sürüklenip gitme kimsenin peşinden, gitmen gereken bir yol varsa vicdanının seni çağırdı yöndür hayat, kimseyi kırma kadın yada erkek yada çocuk yada hayvan, kimseye arkandan kötü konuşturma hayat gerçekten çok kısa ve hızlı..
 
Kapılma zayıflıklarına kaybolup gitme geçici heveslerinin peşine, kimse sen giderken ''ooh be gitti pislik'' demesin..
 
Güzel yaşamak ve hatırlanmak hepimizin emeli olsun..
 
 
Toplam blog
: 9
: 391
Kayıt tarihi
: 23.01.15
 
 

Kadınlara öğütler... ..