Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

AYFER AYTAÇ GAZETECİ YAZAR

http://blog.milliyet.com.tr/ayferaytac

24 Ekim '18

 
Kategori
Güncel
 

Şehitlerimize Saygılar

Şehitlerimize Saygılar
 

Aslanlarımız Sizin Bekçiliğinizde Rahatız.


Türk Bayrağı iki şehidimizin evlerinde gururla dalgalandı yine. 
İki yiğit oğulun ana babasının yüreğine, mahşere dek keder düştü yine. 
Bir aslanımız da yaralıymış, Allah acil şifasını versin. 
Hüznümüz, elemimiz bunun içindir. 
Şehitlerimizin ailelerine sabırlar, şanlı bayrağımıza selamlar, şehitlerimize Allah'tan gani gani rahmetler, minnet dolu saygılar. 
Vatanımız Var olsun, Milletimizin başı sağ olsun.
 
Gencecik oğulların ciğeri beş para etmezlerin sinsi saldırısıyla toprağa karışmalarına, her şehit haberini duyduğumuzda çok üzülüyoruz. Bir ân önce ne yapılacaksa yapılsın, kudurgunların vahşeti bitirilsin, gaddar hainlerinin iflahı kesilsin!
 
Televizyon ekranlarında şehit cenaze törenlerini izlerken düşündüm. Kahraman Mehmetçikler kış -yaz boyu çatışmadaydılar, pek çok yeri bombaladıklarını yine ekranlardan izledik, teröristlerin inlerini mi vurmakla yetindik acaba? Çakallar o ânlarda başka bir gücün koruması altında mıydılar? 
Hani şu bize dost görünen çağımızın firavunu birkaç devlet başkanı, çakalların besleyicisi soysuz liderler. Isırıp da dişini göstermeyenler. Vatanımızda gözü olanlar ve erişmek için her yolu deneyenler. Asıl terörün başı olanlar ve terörü besleyenler…
 
Tarih, gaddarlıklarıyla ünlü nice devlet adamıyla dolu. Kendilerini ilah sananlar, insanları köle gibi yönetenler, dünyaya yalnız kendilerinin hükmedeceğini haşmetli söylevlerle ima edenler, bir hiç olduklarını Hz. Azrail’e canlarını teslim ederken anlayabilmişlerdir…
 
Nemrut, Firavun, Ebu Cehil, Tiran, Mussolini, Hitler, Stalin, Jivkoviç gaddarların başlıcalarıydı ve yaşadıkları dönemlerde kendi milletleri dâhil, tüm insanlığa korku vermiş zulüm etmişlerdir. Bu Allah tanımaz, kitapsızlar gaddarlıklarını bütün dünyaya belgelemişlerdir. 
 
Bu gün de dünyaya hükmederken zalimliklerini maskeleyen Firavun gaddarlığındaki liderler var, bu gün dostluk ilişkileri çerçevesinde isimlerini resmiyette telâffuz edemiyor olsak da, gerçekleri de bilmezlikten gelemeyiz. Menfaate dayalı sahte dostluk ve maddi bağımlılıkların getirisi, ülkemizi bazen böyle acılara gark edebiliyor. 
 
Kuzey Irak Kürt Yönetimi bu gün terörün besleyicilerinden biri olarak biliniyor, onlar perdenin ön yüzünde, asıl arka yüzünde olanların maskelerini düşürmemiz gerekiyor. Bu uğurda ne yapılması gerekiyorsa ivedilikle yapılsın. Sırtlanların sırıtmalarına son verilsin.
 
Vatanımızda gözü olanların yaptıkları yıkımlardan yılmadığımızı, gerekirse vatanımız için her birey şehitlerimize döktüğümüz gözyaşlarımız kadar kanımızı da feda edebileceğimizi haykırmamız ve göstermemiz gerekiyor. 
Şehitlerimiz son yolculuklarına uğurlanırken bir Türk kadını olarak ben bunları düşündüm. Artık genç bedenler aşağılık terör yüzünden toprak olmasınlar. Ne, nasıl yapılacaksa yapılsın ve bu yapılanda da her Türk Milleti birlik beraberlik içinde bulunsun.
 
Ayfer AYTAÇ - ayferaytac.com
 
 
Toplam blog
: 622
: 205
Kayıt tarihi
: 08.12.14
 
 

Gazeteci-yazar ..