- Kategori
- Aşk - Evlilik
Sen ve Ben...

Bir alınyazısı var.. Yıllar evvel yazılmış bir yazı bu.. Bir çift göze değen, zamanla harmanlanıp uygun anları bekleyen bir yazı bu. Benden evvel yazılmış ama sır gibi saklanan bir yazı.
Güzel nameler saklı içinde. Temiz, piri pak saflık var özünde. Demiş ki yazan bir vakit geçecek, ama onlar vazgeçmeyecek, başka eller, başka sözler işitecekler ama duymak istedikleri bunlar olmayacak. Onlar kendi seslerini kendi dokunuşlarını arayacaklar başkalarında. Ve gün gelecek bulacaklar birbirlerini.
Sabır olacak bu yazının içinde. Değişik çeşitleri görülecek. Beklemek olacak. Kimi zaman boş zamanlara dağılacak bu bekleyişler. Ama kızgınlık olmayacak. Aksine hoşgörü had safhada olacak.. Gülümsemek olacak. Her iki taraftaki acıyı unutturan, bir sihir olacak adeta. Artık ne geçmiş korkutacak ne de belirsiz gelecek.
Emin olmak olacak içinde. Kendinden emin, sevdiğinden emin olacak. Yıllarını savurarak dağıtanlara nispet çok kısa sürede kavuşmak olacak. Hem de hiçbir filmde görülmeyen bir kolaylıkla, suyun akışına rüzgar bile yetişemeyecek. Birleşme olacak.. Aşk olacak..
Aşkın huzursuzluğu bu yazıdan kovulmuş olacak. Sakin ama neşesini sakınmayan şarkılar olacak içinde. Her bir notada hayat bulacak adeta.
Elbet grafiğin düştüğü anlar da olacak. Bir şeyler düşmeli ki kaldırılabilesin. Hayatın her rengi olacak. Sarısı, yeşili, moru.. Sadece nevresimlerde, koltuk takımlarında, akşamları dışarı çıkarken giydiğimiz elbiselerde olacak koyu renkler. Siyahı asaletten alacak, beyazı masumiyetten.
Ve mutluluk olacak, bir ömür boyu süren. Sefa olacak, şöyle yan gelip yatılan cinsten. Bir de göl kenarında sessizce oturabilecek huzur. Konuşmadan da sadece bakışarak anlaşmayı bilecek.
Bol bol kitaplar olacak, müzik cdleri, sanırım bazen gürültü olacak, dilerim komşular rahatsız olmaz. Ve nefis pişen yemekler olacak. Ama öyle çok yemek yok. Geziler olacak, dünyanın her bir yerine giden seferler. Eller hep birbirine kenetlenmiş olacak, hastalıkta sağlıkta, ihtiyarlayıp dişler dökülene kadar.
Up uzun bir ömür olacak, uğruna feda edilmeye değen. Güzel günler olacak bu yazıda. Önceden yazılmış, istesek de değiştiremeyiz artık.