Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sensızlık

Sensızlık
 

ben


Sen yanlızlığa inat bütün bir geceyi, sevgilinin düşüyle geçirebilir misin?

Gelmeyeceğini bile bile, sanki her an kapıdan girecekmiş gibi gözünü kırpmadan sabaha kadar bekleyebilir misin? Bugüne kadar ne yaşadıysan yaşadın. Bunların hepsinden sıyrılıp, özünü asla yitirmeden yeni bir kimlikle başka dünyalar kurup yeni hayatını mutlu kımak için uğraşabilir misin? Yağmurun altında aklında sevgilin, dudağında onu anlatan bir şarkıyla mırıldanarak saatlerce yürüyebilir misin? Oysa herkes kaçmaktadır yağmurdan seni ıslatanın aslında yağmur değil aşk olduğunu anlayabilir misin? Yüreğini cesurca açıp, bazen ağlamayı, bazen ümitsizce beklemes , bazen öfkelenmeyi ve herkesin huzurlu olarak nitelediği sakin beklentisiz, süprizlerle kapalı hayatını terk etmeyi göze alabilir misin? Nefes almayı zorlaştıran yuregının yerınden fırlayacak gibi çarpmasına neden olan, hos zaman zamanda sıkıntı verıcı o heyecanı saklamaya yada azaltmaya calısmadan herzaman tasıyabılır mısın?

Özlemın, küçücük bir kordan, kentleri yakacak kocaman bir yangına dönüşmesine izin verebilirmisin? Elde ettiğin hersey senin için olsun. Sen yarın için hayal kurabilir misin? Arzuladığın sevgiliye kavuşmanın hayalini kurmaya cesaret edebilir misin? Bunu yaparkende bazılarının sana "aptal" deme riskini göze alabilir misin?Hiç birşey düşünmeden, sadece o anı yaşayıp yüreğini beynini bedenini coşkunun ve hazzın kucağına teslim edebilir misin?

Nerede olduğunu kim olduğunu kimlerle olduğunu unutup sıyrılıp kaygılarından dans edebilir misin saatlerce? Hem kendini hem sevgilini hatalarıyla değiştirmeden kabul edebilir misin? Her güne yeni bir isim verip başka başka anlamlar katabilir misin? Hiç kimsenin göremediği güzellikleri fark edebilir misin? Ruhuna ihanet etmeden, sadece yüreğinin sesini dinleyerek ve yüreğin sana "o" dedikçe onun izinden gidebilirmisin

 
Toplam blog
: 6
: 380
Kayıt tarihi
: 26.01.08
 
 

Hukuk okuyorum. En büyük idealim savcı olmak...