Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

SERİ KATİLLERİN CİNAYET İŞLEME NEDENLERİ

SERİ KATİLLERİN CİNAYET İŞLEME NEDENLERİ
 

görsel netten alıntı


SERİ KATİLLERİN CİNAYET İŞLEME NEDENLERİ

 

Son günlerde ülkemizde de seri katiller çoğalmaya başladı. Geçen gün 3 kişinin seri katili olan Atalay Filiz İzmir’de yakalandı. O haberi aşağıda vereceğim ama seri katillerin cinayet işleme nedenlerini araştırdım o bilgileri sizlerle paylaşacağım şöyle ki 1- Kendilerinin çok özel üstün ve görüşlerinin önemli oldukları fikrini taşımaları 2- Aile içinde çocukken geçimsiz bir ortamda yetişmeleri ve ezilmeleri, şiddet görmeleri. 3- Katliam esnasında denetimin kendilerinde olduğunu hissetmeleri ve rahatlamaları, 4-Cinayetten sonra olacak olayları düşünmemeleri. 5- Kendilerinin özel olduğunu başkalarının onları anlamadıklarını düşünmeleri.

İşte o haber:

3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz İzmir'de yakalandı

Katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde yakalandı. Seri katil İstanbul'a getirildi. Atalay Filiz, İzmir’in Menderes ilçesinde bindiği minibüste, kendisini tanıyan bir yolcunun ihbarı üzerine polis tarafından gözaltına alınmıştı.

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Atalay Filiz'in üzerinde iki avcı bıçağı, sahte kimlikler ve sahte kredi kartı ile 10 bin lira, 3 bin 500 euro para çıktığını söyledi. Seri katil Atalay Filiz için Emniyet güçlerinin Yunan adalarında da polis beklettiği bu bilginin gizli tutulduğu ortaya çıktı.

ATALAY FİLİZ İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Sağlık kontrolünden geçirilen Atalay Filiz'in İstanbul'a getirileceği, soruşturmanın İstanbul'da yapılacağı bilgisi geldi. Polis ekipleri, Atalay Filiz'i karayolu ile İstanbul'a götürmek için yola çıktı.

 

 

 

 

 

 


 

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..