- Kategori
- Ben Bildiriyorum
Sertap Erener sen hiç üzülme olur mu?

Sevenlere Selam olsun !
Üç Adam programında Sertap Erener'i gördüm ve bu yazıyı yazmaya karar verdim.
Sertap çok güzelleşmiş, sesi billur gibi , akan saf su gibi,
Fiziği muhteşem olmuş,
Oturmuş ve güçlü bir kişiliği var, bu asaleti her halinden belli oluyor.
Ben neden şimdi Sertap Erener ile ilgili böyle şeyler yazıyorum? Çünkü Demir Demirkan paylaşılmış onca zamanı bir anda harcayıp gittiği için.
Vefa, dostluk, paylaşılmış yalnızca iki kişiye özel onlarca anı; bunların bir değeri yok mu?
Başka bir kadınla el ele sürekli gülücükler saçarak poz veren, sanki kırık, onu gönülden seven bir kalp yokmuş gbi arkasında, gazetecilere, ben ayrıldım, zaten lise aşkımı buldum gibi anlamsız ve gereksiz açıklamalarda bulunmak.
Ayrılık herkesin yaşayacağı kaçınılmaz bir acıdır. Ölüm var, alzheimer var, herşey herkes için. Düşmez Kalkmaz bir Allah'tır.
Sertap Erener asla böyle bir adam için kendini üzmemeli, daha da bakımlı olup, güzelleşmeye devam etmelidir.
Sertap Erener çok şükür kimseye muhtaç değildir, sevilmeye layık ,çok özel ve değerli bir ses sanatçısıdı.
"Ne senin aşkına muhtaç, ne esirin olacağım" adlı muhteşem bir Türk Sanat müziği parçası vardır, bunu hem Sertap'a hem de kadınları böylesine acımasızca üzen , kendilerini çok güçlü ve yenilmez zanneden erkekler için ne gözyaşı dökmeye değer ne de kendini hiçe saymaya.
Gerçekten seven üzmez , üzüyorsa zaten yeterince sevmemiştir. Yolları açık olsun !
Sertap Erener sen hiç üzülme olur mu?