Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '11

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Severim güçlü karakterleri

Severim güçlü karakterleri
 

Onlar iç dünyalarında yaşar fırtınalarını. Gülen gözlerinde hüznü de yakalarsınız ara sıra. Ama her zaman dimdik durular karşınızda. Aksini sizde kabul edemezsiniz zaten. Belki babanız, anneniz, eşiniz, kardeşiniz. Mutlaka arkasına sığındığınız bir güçlünüz vardır hayatınızda. 

"En kötüsü bu" dediğiniz olay başınıza geldiğinde, ayaklarınız kendiliğinden onların yanına çeker sizi. Hiçbirşey anlatmadan yanlarında olmak bile güven eksikliğinizi giderir. Onların en çıkmazdaki durum karşısında bile umutları vardır. Telkin edilmekle inanç duygusu herzaman çelişir. Bazı anlar vardır sadece avutulduğunuzu hissedersiniz. Ama bunada ihtiyacınız vardır razı gelirsiniz. O an karşınızdakinin önemi büyüktür. Güçlüler inandırırlar ve siz onlar tarafından aldığınız bir kararda bile onaylandığınızda daha bir inançla yönelirsiniz hedefe. 

"Özgürlük; insan ne ile karşılaşırsa karşılaşsın, neye maruz kalırsa kalsın fikrini ve doğrusunu herşeye rağmen savunabilmektir." Güçlüler özgür ve radikal karar alabilenlerdir. Bilge kişilerdir. Yaşadıklarıyla tecrübe etmiş, cesaretini kuşanmış kale gibidir. Hayatın getiri ve götürülerine her zaman hazırlıklıdır. 

Ne kötüyü düşünüp iyinin süprizini bekler, ne de kötüyle karşılaşmamak için oturduğu yerden mucize ister. Zamanın kendiliğinden getirdiği her hissin her duygunun karşısında çıkış yolu bulabilendir onlar. Gelsin hayat bildiği gibi korkmazlar. 

 
Toplam blog
: 670
: 1923
Kayıt tarihi
: 19.12.10
 
 

İstanbul doğumlu. Kuantum Yaşam Koçu. EFT, NLP, ETKİLİ İLETİŞİM, BEDEN DİLİ gibi bir çok konuda e..