Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '14

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Sevgililer günü için burçlara göre hediye önerileri

Sevgililer günü için burçlara göre hediye önerileri
 

Sevgilinizin burcuna göre hediye seçimi


Sevgililer gününde eşinize almak isteyebileceğiniz hediyeleri bir kez de burcunu okuyarak düşünün :) 

SEVGİLİNİZ KOÇ BURCUYSA: Ateş burcu olan Koçlar hayatı doyasıya yaşamayı seven, çok yönlü, maceracı ve lider yapıdadırlar. Savaş tanrısı Mars gezegeni tarafında yönetilmeleri sebebiyle rekabet gerektiren sporları severler ve atletik yapıda olurlar.

Bu nedenle ilgi duydukları her türlü spor için onlara hediye almanız mümkün. Mesela kış sporu seviyorsa kayak giysileri, aksesuarları ya da snowboard takımları, yaz sporlarına merakı varsa, sahilde temiz havayı soluyarak spor yapacakları şık bir çift paten,  dalış malzemeleri, sörf aletleri alabilirsiniz. İlerlemiş yaşa sahip bir partneriniz var ise ona kendisini genç ve enerjik hissettirecek eşyalar almalısınız. Hıza olan düşkünlülerinden dolayı koleksiyonlarına katacakları maket araba, gücünüz yetiyorsa serüven yaşamalarına yardımcı olacağınız bir motosiklet ya da Afrika Ormanları’nda Safari turunu da alternatif hediyeler arasında sıralayabiliriz. Bu saydıklarım bütçenizi aşıyorsa bir dağ bisikleti de yüzlerini güldürebilir. Kadın olsun erkek olsun maç merakından dolayı tuttuğu takımın bileti de emin olun son derece mutlu olacakları hediyeler arasındadır. Çok yönlü ve işkolik olmalarından dolayı  rapor tutmalarına yardımcı olacak not defteri, pahalı bir kalem, hesap makinesi, şık bir deri evrak çantası ya da kaliteli ofis içine uygun deri masaüstü aksesuarları ideal hediyeler arasındadır. Savaşçı yapılarından dolayı bilgisayarda bu özelliklerini sergileyebilecekleri savaş oyunları almanız ise size tavsiye edeceğim diğer bir seçenektir. Canlı ve dinamik, etrafı her daim kalabalık olan Koçlara gece kulübünde sürpriz bir parti yaparak sevdiği arkadaşlarını davet edebilirsiniz. İyi bir marka olmak şartıyla renk seçimi kırmızı ve dar kesim gömlek, kazak, elbise, bluz vs, maceracı hislerini uyandıracak kovboy şapkası, her türlü giyim eşyası, en sevdiği müzik grubunun CD'si, şık bir kol saati, traş takımı, orijinal bir çakmak ve çakı seti de onları oldukça sevindirecektir.  Yalnız ne alırsanız alın son moda olmasına dikkat edin. Bu arada eklemek isterim, Koç insan vücudunda baş kısmı temsil ettiği için alacağınız hoş bir gözlükle de onu cezp edebilirsiniz. Genel olarak tavsiyem hediye seçerken biraz sıra dışı tercihler yapmanız kalbine dokunmanız için yeterli.

SEVGİLİNİZ BOĞA BURCUYSA: Toprak burcu olan Boğalar doğayı seven, sabırlı, anlayışlı, kararlı insanlardır. Karakter olarak güçlü olan bu burcun hanımları diğerleri gibi nazlı değildirler. Aşk gezegeni Venüs tarafından yönetildikleri için güzelliklere meraklı, zevkli ve hayatın keyifli yanlarına eğilimli, rahatlarına düşkün kişilerdir. Son derece gelişmiş olan duyu organlarının başında damak zevkleri gelir. Yemek yemeyi ayin haline getirmek, ardından çukulatalı bir pastayla bu ziyafeti sonlandırmak tam onlara göredir. Boğaların kendilerini en huzurlu hissettikleri yer evleridir. Bu ev moda olan şeylerden ziyade klasik ve her daim değerli olan eşyalarla doludur. Evlerinin her köşesinde ona huzur veren, saksıda gösterişli çiçekler görmeniz mümkündür. Bütçelerinin el verdiğince ev içinde lüks objelere para harcayan, servet değerinde biblolara sahip olmak için birikimlerini hiç düşünmeden yatıran, antikalar, gümüş eşyalar, çerçeveleri duvarlarda görmekten hoşlananlar yine Boğalardır. İşte bu sebeple evde ellerinizle hazırladığınız değişik lezzette dünya yemeklerinden seçmeler, çiçeklerle süslü bir masa ve mumlar, bir şişe en kalitelisinden kırmızı şarap, hafif romantik bir müzik sevgiliniz Boğa'nın derinden etkilenmesine neden olacaktır. Özel ambianslı yerlere gitmekten keyif almalarından dolayı klasik, caz, opera biletlerini de hediye olarak düşünebilirsiniz. Diğer bir seçenek ise mum ışığında seçkin bir gece kulübünde veya lüks bir otelde akşam yemeği olabilir. Bu  davetinizden emin olun son derece zevk alacaktır. Tabi gecenin sonunda pahalı bir takı hediye ederseniz ondan yıldızlı bir pekiyi almış olacaksınız.Temizliğe önem veren, kokulara karşı son derece hassas olan Boğaları etkilemenin diğer bir yolu ise alacağınız pahalı bir parfüm olacaktır. Aynı zamanda göz zevkine hitap edecek, kaliteli bir giysi de oldukça hoşuna gidebilir. Genel olarak tavsiyem seçkin bir hediye, seçkin bir mekan kalbine dokunmanız için yeterli .

SEVGİLİNİZ İKİZLER BURCUYSA: Hava burcu olan İkizler; canlı, zeki, enerjik, neşeli, değişken ama çabuk sıkılan insanlardır. İletişim ve zeka gezegeni Merkür tarafından yönetildikleri için entelektüel, iletişim yönü güçlü, karşılarındaki kişileri kolay etkileyen yapıdadırlar. Geniş bir vizyona sahip olmalarından ve meraklı yapılarından dolayı, teknolojik olan her türlü ürün başta olmak üzere, ses kayıt cihazları, playstation, zeka oyunları, kitap, çok amaçlı kalemler, enteresan orijinal hediyelerden son derece memnun olurlar. Onlara her daim genç hissedebilen yapılarına yönelik rahat kıyafetler, bileğe, boyna ellere takılacak aksesuarlar, fresh parfümler, renkli fular, kemer, eldivenler, ayakkabıları hediye edebilirsiniz. Sarı ve canlı renkleri tercih ederseniz daha da hoşlarına gidecektir. Seyahat etmeyi sevdiklerinden sürpriz bir tatili alternatif olarak düşünebilirsiniz. Deri bir bavul ya da şık bir makyaj çantasını seçenekleriniz arasına alabilirsiniz. Okumaya ve öğrenmeye karşı olan meraklarını tatmin etmeleri için onlara hediye edeceğiniz sürükleyici bir macera kitabı çok hoşlarına gidecektir. Ayrıca ilgi duyduğu alanda bir work-shop’a da katılması için onun adına yer ayırtabilirsiniz. Genel olarak tavsiyem bu zekâsı yüksek, kabiliyetli, oldukça sosyal olan sevgilinizi şaşırtmak için teknolojinin faydalarından sonuna kadar yararlanın. Hayatını kolaylaştıracak pratikleştirecek orijinal bir hediyeye bayılacaktır.

SEVGİLİNİZ YENGEÇ BURCUYSA: Su burcu olan Yengeçler; hisleri ile hareket eden, sevecen, duyarlı, hassas, kırılgan yapıdadırlar. Su onlar için hayat demektir. Sinirleri gerildiğinde ya da alındıkları zaman kendilerini rahatlatmak için sık sık deniz kenarına giderler. Baş başa geçireceğiniz güzel bir yaz tatili hediyesi Yengeç sevgilinizi mutluluktan havalara uçurabilir. Ay tarafından yönetildikleri için anaç ve korumacı tarafları çok gelişmiştir. Romantik doğaları, manevi değerlere olan zaafları, geçmişe olan bağlılıklarından dolayı kendisinde nostalji hissi yaratan her türlü hediye onu mutlu edecektir. Eski resimlerini bir araya toplayarak yapacağınız bir albüm, vintage mağazadan alacağınız çok eski ama şimdi moda olan her türlü giyim eşyası, bayanlara yumuşak kumaşlar başta olmak üzere ipeksi, dantelli, kadifemsi, pastel renklerin hakim olduğu kıyafetler,  eski takılar, şal, iç çamaşırı, gecelik, sabahlık, pijama,  gözlük, bunun yanı sıra evine her baktığında sizi hatırlayacağı ikinizin resminin olduğu güzel bir çerçeve, antik biblolar, ev aksesuarları, şık yastıklar almayı düşünebilirsiniz. Parfüm olarak alacağınız hafif çiçek kokuları da oldukça hoşuna gidecektir. Erkeklere ise antika bir fotoğraf makinesi, eski görünümlü çanta, cüzdan, deniz gibi çağrışımlar sağlayan dekorasyon malzemeleri alırsanız karşılığında yüzlerinde kocaman bir gülümseme görebilirsiniz.

14-subat-sevgililer-gunu-astrolojik-hediye

 

SEVGİLİNİZ ASLAN BURCUYSA: Ateş Burcu olan Aslanlar burçların kralıdır. Alkışlanmaktan, takdir edilmekten ve jestlerden inanılmaz hoşlanır. Gururunu okşadığınız takdirde size için yapamayacağı şey yoktur. Önder ruhludur. Güneş tarafından yönetilir. Tabi haliyle her ortamda ilgi odağı olmayı sever. Maddi değeri yüksek olan her türlü şey ilgi alanındadır. Kaliteli Kıyafetler, pahalı ve markalı olmak şartıyla alacağınız her türlü hediye onun kalbinin çarpmasına neden olacaktır. Asla ucuz, basit ve sahte hediyeler almaya kalkışmayın. Kendi el emeğinizle yapacağınız herhangi bir şeyde onu mutlu edebilir. Çünkü sadece ona özel yapılmıştır ve bir eşi daha yoktur. Sarı başta olmak üzere canlı renkleri tercih etmenizde dikkat etmeniz gereken bir diğer noktadır. Mis gibi kokarak dikkat çekmeyi seven Aslanlara kalıcı bir parfüm de alabilirsiniz. Altın kaliteli bir kol saati, değerli kol düğmeleri, adının yazacağı kıymetli bir çakmak, seyahat yapacağı zaman kullanacağı bavul, çanta, timsah derisinden büro aksesuarları, şık bir kartvizitlik, az bulunan kutu puro, kaliteli bir şarap, viski de seçenekleriniz arasında. İmkânınız varsa lüksün sınırlarını zorlayarak, özel bir uçak kiralayabilir Saint-Laurent-du-Var 'da romantik bir gece geçirebilir, ertesi gün Cannes sahillerinde alışveriş yapabilirsiniz. Bütçeniz buna yeterli değilse lüks bir otelde caz bar ve arkasından başbaşa yenen romantik bir yemek ayarlayarak güzel bir sürprize imza atabilirsiniz. Evinin en değerli koleksiyonların arasına koyacağı antika bir biblo, gümüş bir aksesuarı da düşünebilirsiniz. Sahne gösterilerine olan merakından dolayı alacağınız her türlü müzikal, opera, bale bileti VİP bölümünü tercih etmeye özen göstermeniz kaidesiyle onu oldukça sevindirecektir. Çocuk ruhlu olmalarından dolayı alacağınız her türlü bilgisayar oyununa da bayılacaktır. Size tavsiyem sevgilinize ne alırsanız alın onun dünyada bir eşi benzeri olmadığına inandırın, tüm gece aşkla bakan gözlerini sizden ayıramayacağına emin olabilirsiniz.

SEVGİLİNİZ BAŞAK BURCUYSA: Toprak burcu olan Başaklar, iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilirler. Çalışkan, tertipli, düzenli, temiz olan bu insanların el becerisi oldukça gelişmiştir. Heykel ya da seramik dersi ile beraber bu sanatlar için gerekli malzemeleri hediye edebilirsiniz. Hoşlanmadıklar şeyleri kolayca dile getirmelerinden dolayı alacağınız hediyeyi iyice düşünmenizi tavsiye ederim. Pahalı hediyelerden ziyade kullanışlı, sade ve pratik olanlarını tercih etmelisiniz. Erkeklerine; elektrikli aletler, çok amaçlı ve pratik alet edevatlar, matkap, traş takımı, bornoz, kum saati, masa başında işlerini hızlı bir tempoda bitirmesine yardımcı olacak bilgisayar, fax makinesi, ofisteki dosyalarını koyacağı evrak malzemelerini düşünebilirsiniz. Sağlıklarına ve hijyene son derece dikkat eden yapılarından dolayı, organik yiyecekler alabilecekleri yerlerden alışveriş yapmalarını imkan sağlayabilir hatta donanımlı bir hastanede check-up hediyesi düşünebilirsiniz. Spor ya da sağlık kulübünde üyelik veya bir otelde spa, masaj, sauna hediyesi de seçenekleriniz arasında olabilir. Okumaya olan meraklarından dolayı pilli okuma lambaları, abajur, kitap, bulmaca, puzzle, zeka ve bilgisayar oyunlarını da alternatif olarak düşünebilirsiniz. Bayanlara dikiş makinesi, örgü yapacakları yün ve şiş, goblen seti, kasnak üzerine işlenen etamin almanız onları mutlu edecektir. Renk olarak koyu renkleri tercih etmelerinden dolayı alacağınız giysilerin sade olmasına da özen göstermelisiniz. Başaklar temiz kokan her şeye bayıldıkları için alacağınız hafif ama kalıcı parfümde onu etkileyebilir. Çiçek kokularını sevdikleri için dolap içlerine koyabilecekleri lavanta koku torbalarını hediye olarak düşünebilirsiniz. Elleri ile konuşmayı seven başaklara arabalarında rahatça görüşme yapmalarını sağlayan cep telefonuna bluetooth kulaklığıda alabilirsiniz. Size tavsiyem sevgiliniz Başak’sa daha önceden almak istediği ama alamadığı bir şeyi ona satın almanız, böylece hiç riske girmeden sevgi dolu bakışlarını yakalayabilirsiniz.

SEVGİLİNİZ TERAZİ BURCUYSA: Hava burcu olan Teraziler, Venüs gezegeni tarafından yönetilirler. Aşka aşık olan Teraziler, nazik, zarif, çekici kişilerdir. Kalp şeklinde vereceğiniz çukulata dolu kıpkırmızı bir kutu kendisini mest etmeye yetebilir. Dış görüntülerine son derece dikkat etmelerinden dolayı onları her daim şık kıyafetler içinde görmemiz mümkündür. Estetik yönleri çok gelişmiş olmalarının yanısıra, lüks ve nadir görülen her türlü objeye karşı eğilimleri vardır. Giyim konusunda zevk sahibidirler. Giysilerini pastel renkler, yumuşak dokudaki kumaşlardan tercih ederler. Asimetrik desenlere karşı değişik bir sempatileri vardır. Yelekler, şapkalar vazgeçmedikleri aksesuarlar arasındadır. Sosyal çevresi geniş olmasından dolayı eğlenceye düşkünlükleri dikkat çekicidir. Güzel olan her şeye aşık olan bu insanlara gözlerine hitap edecek her türlü hediyeyi alabilirsiniz. Bayanlara değerli taşlarla süslenmiş kolye, bilezik, şatafatlı takılar, aksesuarlı elbiseler, bluz hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Müzik dinlemeyi sevmelerinden dolayı sevdiği grubun CD'lerinden albüm serisi de alabilirsiniz. Görsel olan her türlü etkinliğe meraklarından dolayı tiyatro, drama, komedi, müzik, dans, operaya davet etmeniz onu çok mutlu edecektir. Tabi bunun yanı sıra şık bir restaurantda baş başa yenen romantik bir yemek ardından eğlenebileceğiniz gece kulübü ise hoş bir seçim olacaktır. Gecenin sonunda ise etkileyici yeni bir hediye vermeyi sakın unutmayın. Erkeklerine ise; kaliteli bir kalem, hoş bir kravat, boynuna ya da bileğine takabileceği aksesuar hediye etmeniz mümkün. Evlerine özel merakları olduğundan burası zevklerini yansıttıkları objelerle doludur. Hediye olarak orkide ile beraber vereceğiniz şık bir vazo, zarif biblolar, estetik göze hitap eden asimetrik tabloları alternatif olarak düşünebilirsiniz. Kadife, yumuşak renkli, kenarları püsküllü ya da ponponlu yastıklara da bayılacaklarına emin olabilirsiniz. Sevgiliniz Terazi’yse tavsiyem alacağınız hediye onu şımartsın, tek olsun, lüks olsun, ona özel olsun.

SEVGİLİNİZ AKREP BURCUYSA: Su burcu olan Akrepler, tutku gezegeni Mars tarafından yönetilirler. Gizliliğe ve güvenliklerine son derece önem veren, özel yaşantısını paylaşmaktan hoşlanmayan yapıdadırlar. Sevgilinizin arabası için hız ölçer detektör ya da evde güvenliğini sağlayıcı değişik aletleri hediye olarak düşünebilirsiniz. Son derece karizmatik, etkileyici olan bu kişiler girdikleri her ortamda dikkat çekmeyi başarırlar.  Kaliteli,  gösterişten uzak, sade olan tarzlarının dışına çıkmayan yapıları onları klasik yapar. Bayan ya da erkeğine alacağınız giysilerde buna son derece dikkat etmelisiniz. Asla şatafatlı, alacalı bulacalı, karışık renkler onların zevklerine hitap etmez. Akrep erkeğine verebileceğiniz bir diğer hediye ise içkiyi sevmelerinden dolayı kaliteli bir şarap, konyak ya da viski olabilir. İş hayatına verdikleri önemden dolayı deri büro malzemeleri, zarf açacağı, kartvizitlik, şık bir sigara kutusu, puro, bilgisayar, ses kayıt cihazı, kamerayı alternatif olarak düşünebilirsiniz. Giyim olarak deri bir ceket, eldiven, şapka, yelek, sade renkli kravat, cüzdan, evrak çantası veya kemer, şık kol düğmeleri, tarz bir gömlek, klasik kesim takım elbisesi hoşlarına giden alternatif seçimler arasında sıralayabilirim. Bayanları ise kadifemsi ve ipeksi kumaşları severler. Siyah ve kırmızı renge olan zaafları ise meşhurdur. Bu renklerden takım olarak alacağınız kaliteli iç çamaşırı, dantel gecelik, kombinezon, jartiyer, büstiyer ile onları etkilemeniz mümkündür. Bir diğer seçenek ise; üzerine oturacak şekilde iyi dikilmiş klasik kesimli giysiler olabilir, tamamlayıcı olarak sivri burunlu ayakkabı, hakiki deri klasik bir çanta, şık bir bordo şemsiye de tercih edebilirsiniz. Okumayı seven Akreplere kitap olarak;  polisiye, cinayet, korku ya da casus romanlarını satın alabilirsiniz. Parfüm olarak kalıcı ve seksi olanını tercih etmelisiniz. Gözlük alacaksanız pahalı ama en sadesini almayı unutmayın. Taşlı, süslü olanları sevmeyeceklerini bilmelisiniz. Sevgiliniz Akrep ise size tavsiyem kaliteden şaşmadan fazla gösterişe kaçmadan hediyenizi seçmeniz, baş başa gözlerden uzakta bir yemeğe ne dersiniz?

SEVGİLİNİZ YAY BURCUYSA:  Ateş burcu olan Yaylar, şans gezegeni Jüpiter tarafından yönetilir. Özgür ruhları, rahat ve hareketli yapılarından dolayı gezmeyi çok severler. Farklı kültürlerin havasını solumaktan keyif alan yapılarından dolayı almayı düşüneceğiniz ilk hediye seyahat için sürpriz bir tatil olmalıdır. Gezmeyi sevmelerinden dolayı kamp yapacakları her türlü malzeme ya da araba ile yapacakları kısa yolculuklarda kullanabilecekleri piknik malzemeleri, gördükleri yerleri resmedecekleri kaliteli bir  fotoğraf makinesi ya da dijital video kamera, pasaport, bilet diğer kartlarını koyabileceği kaliteli bir cüzdanı hediye olarak düşünebilirsiniz.  Spora olan meraklarından dolayı atletik yapıda olan Yaylara; spor kıyafetleri, egzersiz aletleri, snowboard, kayak ayakkabısı, basket topu, tenis raketi, eşofman, spor ayakkabı, spor bir saat almayı düşünebilirsiniz. Ava meraklı olan Yaylara bu sporla ilgili alacağınız özel eşyalarda tercih edeceğiniz hediyeler arasında olmalıdır. Bunun yanı beraber gideceğiniz bir spor salonuna da üye olabilirsiniz. Evlerine Yengeç’ler kadar düşkün olmasalarda, görmekten hoşlanacakları otantik, değişik ülkelerden alınan objeler, pratik ve kullanışlı eşyaları da hediye olarak düşünebilirsiniz. Maceracı yapılarından dolayı aklınıza gelebilecek her türlü ilgi çekici sürpriz onu şaşırtacaktır. Beraber yapmaktan keyif duyacağı binicilik dersleri, dövüş sporları için üyelikler alarak onu mutlu edebilirsiniz. Doğada vakit geçirmekten keyif aldıkları için hafta sonu için birlikte trekking yapabilir ya da raftingi tercih edebilirsiniz. Değişikliği sevmelerinden dolayı dünya yemeklerini öğrenebileceği kurslardan tutunda beraberce öğrenebileceğiniz tango derslerine kadar bu skalayı yükseltebilirsiniz. Lisana karşı olan özel yeteneklerinden dolayı ileri seviyeye gelebileceğine inandığınız bir dil kursundan 3 aylık derslerde onları mutlu edecektir. Kitap almayı düşünüyorsanız gezip görebilecekleri yerleri konu alan resimli hediyeleri tercih edebilirsiniz. Hayvan sevgisi yüksek olmasından dolayı alacağınız evcil bir kedi, köpek onu mutluluktan çılgına çevirecektir. Sevgiliniz bir Yay’sa size tavsiyem iki tane bilet, onu kollarınızda uçurun, çok arzuladığı bir yere götürün, gözlerini sizden alamayacak.

SEVGİLİNİZ OĞLAK BURCUYSA: Toprak burcu olan Oğlaklar disiplin gezegeni Satürn tarafından yönetilir. En sert yamaçları bile kolaylıkla çıkabilen Oğlak canlısı gibi bu burcun insanı da zirveye çıkmak için ağır ama temkinli adımlarla ilerlemeyi çok iyi bilir. Hediye olarak alacağınız spor malzemeleri ile birlikte beraberce katılacağınız trekking onu son derece hoşnut edecektir. Statüye önem vermeleri, münzevi, ağırbaşlı yapıları, disiplinli, düzenli ve çalışkan olmalarından dolayı alacağınız hediyenin bu özelliklerine uygun olmasına özen göstermelisiniz.  Eskiye bağlı olmasından dolayı moda olandan ziyade eski ama değerli bir antikayı hediye olarak düşünebilirsiniz. Alacağınız kitaplarda tercihen tarih  ile alakalı olmalıdır. Koleksiyon yapmayı sevmelerinden dolayı öğrenebilirseniz topladığı özel eşyalarına sizde hediye olarak ek yapabilirsiniz. Satranç oynamayı sevmelerinden dolayı özellikle el yapımı ahşap ya da fildişi olan bir satranç tahtası orijinal bir hediye olacaktır.  Ofisi için her türlü ciddi ve kullanışlı deri ya da ahşap objeler, masasının üzerine koyabileceği büro malzemeleri, ajanda, hesap makinası, sade ama etkileyici canlı saksı bitkileri alternatifleriniz arasında. Giyim olarak tercih edeceğiniz şeylerde koyu renkler, uçuk gri ve pastel tonlarda ve klasik kesimde, tercihen özel dikim olmalıdır. Şık bir kravat, kazak, kaşkol,ya da eldiven ise vazgeçemedikleri aksesuarlar arasındadır. Evde giyecekleri ipek bir sabahlığı da hediye olarak tercih edebilirsiniz. Oğlak kadını da aynı tarz klasik kesim giysiler, ipek bir şal, sade ama şık ayakkabı, işlemesi olmayan koyu renklerin hakim olduğu şık bir yelek, şık kaşmir gömlekler, bluz takım  hediye edebilirsiniz. Eskiye olan meraklarından dolayı evine alabileceğiniz antika olan her türlü obje, takabileceği inci küpe, kolye ya da bilezik uygun seçimler olacaktır. Duvarına asabileceği altın işlemeli eski ama değerli bir örtüyü çerçeve yaparak vermenizden de hoşnut olacaktır. Koku olarak seçeceğiniz her türlü parfüm ise son derece sade ama kalıcı olmalıdır. Sevgiliniz Oğlak ise tavsiyem onu seçkin insanların gittiği özel bir partiye götürün ve sabaha kadar eğlenin. Kendisini yıldızların arasında görmek ona yetecekJ

SEVGİLİNİZ KOVA BURCUYSA: Hava burcu olan Kovalar sıradışı enerjilere sahip olan ve Astroloji ile özdeşleşen Uranüs gezegeni tarafından yönetilirler. Bu sebepten dolayı ona Astrolojiyi anlatan bir kitap hediye edebilir, ya da bir sürpriz yaparak doğum haritasını yorumlattırabilirsiniz. Hatta merakı varsa ders alması için başlangıç olarak 3 aylık kurslara kaydını yaptırabilirsiniz. Özgürlüğüne düşkün, modern, orijinal fikirlere sahip, anlaşılmakta zorlanan bu insanlar kimi zaman toplumda aykırı tavırlar sergileyen çılgın kişiler olarak gösterilirler. Geçmişe takılı kalmayan, bitmiş olan şeyle uğraşmaktan sıkılan yapıları onları çağın ilerisini düşünmeye, geleceğe yönelik planlar yapmaya teşvik eder. Kovalara elektrikle çalışan aletlerden tutun da teknolojik her türlü eşyayı hediye olarak almanız son derece uygundur. Fotoğraf makinesi, video kamera, bilgisayar oyunları, gökyüzündeki yıldızları izlemek için teleskop ya da uzay ile alakalı dvd serisi, yeni çıkan playstation oyunlarını hediye edebilirsiniz. Kitap olarak alacağınız romanları ise bilim kurgu tarzında seçebilirsiniz. Bayanlara ise; son model telefon ya da bilgisayar, elektirikli ev aletleri, değişik sıradışı objeler, orjinal aksesuarlar, soyut kavramları içeren tablolar alabilirsiniz. Arkadaşlığa önem veren sevgilinize sürpriz parti hazırlayarak sevdiği dostlarını bir araya getirerek onu mutlu edebilirsiniz. Etraftaki birçok insandan farklı giyinmeyi sevmelerinden dolayı hiç kimsenin üzerinde olmayan kıyafetleri hediye etmeniz onu son derece hoşuna gidecektir. Sevgiliniz Kova ise gece gökyüzünü seyredebileceği bir teleskop hediye edin, buna bayılacak.

SEVGİLİNİZ BALIK BURCUYSA: Su Burcu olan, hayaller gezegeni Neptün tarafından yönetilen Balık insanları son derece duygusal, hassas, sanatçı ruhlu kişilerdir. Okumaya olan meraklarından dolayı romantik aşk romanları, sevdiği şairlerin şiir kitapları, felsefi konuları içine alan ciltli ansiklopediler, fotoğrafçılık ile ilgili, sanat ya da tarih kitaplarını hediye olarak düşünebilirsiniz. Müzik dinlemeyi sevdikleri için onları gevşetecek romantik, klasik Cd'ler almanızda uygundur. Ruhsal yönleri gelişmiş Balıklara mistik yerlere seyahat bileti alabilirsiniz. Gezip gördükleri yerleri çekmekten çok hoşlanacakları için fotoğraf makinesi ya da video kamera hediye etmenizde mümkün. Yaratıcı yönleri gelişmiş Balıklara boş zamanlarını değerlendirecekleri ve yeteneklerini ortaya çıkaracakları sanatsal kurslara kaydederek onlara sürpriz yapabilirsiniz. Beraber tango, vals, salsa dans derslerine başlamak üzere alacağınız aylık kursları da hediye edebilirsiniz. Giyim tarzı fantastik, salaş ama dikkat çekici olan Balıklar vücutlarına tam oturmayan, dökümlü kumaşları tercih ederler. Enteresan takılar, değişik aksesuarlar, şapka, gözlük, eldiven, renkli çoraplar, pelerin alternatif hediyeler arasında olabilir. Ayakları temsil eden Balıklara alacağınız ayakkabılar emin olun onu mest edecektir. Bunun yanında pastel renkli ipek ya da saten gecelik, sabahlık takımı, dantelli iç çamaşırları, komple vücut bakım seti, kremler, hoş bir saç fırçası seti, banyo havluları alabilirsiniz. Bornoz, duş seti, mumlar, tütsüler, hoş aromalı oda parfümleri, uykuyu çok sevmelerinden dolayı kuş tüyü bir yastık, yorgan, nevresim takımı da olabilir. Gevşemek ve rahatlamak en sevdikleri şey olduğu için lüks bir otelde spa’ da hediye edebilirsiniz. Denize karşı olan merakından dolayı evlerinin en özel bölümüne hediye alacağınız şık bir akvaryuma da bayılacaklardır. Su sporlarına merakı varsa dalgıç kıyafetleri, su kayağı takımları, mayo, şort vs her türlü aksesuarı düşünebilirsiniz. Yelkencilik merakını tatmin etmesi için birlikte bir kulübe üye olmanız onu son derece mutlu edecektir. Sevgiliniz Balık ise alın onu yanınıza denize girebileceği bir sahil kasabasına götürün, başbaşa çok romantik dakikalar geçirin, gözlerinden sizi nasıl sevdiğini okuyacaksınız.

 

Dorikus.com 

Twitter.com/SenaBrn

Facebook.com/Dorikus

 
Toplam blog
: 48
: 5171
Kayıt tarihi
: 01.03.12
 
 

1978 doğumlu, Uluslarası ilişkiler mezunu, uluslarası lojistik uzmanı, sosyal medya meraklısı, bl..