Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '10

 
Kategori
Dünya
 

Şeyh Sait mesajı

Şeyh Sait mesajı
 

uygun


Diyarbakırda asıldığı yerde anılan şeyh sait, İngilizlerin elımızden Musulu almak için desdeklediği, Cumhuriyete isyan eden bir dini lider.

Genç cumhuriyet kendini korumak için ordusunu göndermiş ve isyancılar enterne edilerek elebaşları asılmıştır. Barış partisi önderliğinde Şeyh Saiti anma toplantısı veya etkınlıkleri düzenlemek Cumhuriyete karşı bır mesajdır.

Cumhuriyet değerlerını ayaklar altına almadır. Bu mesaj çok iyi anlaşılmalı. Bu saatden sonra Diyarbakır, da Şey Saitlerin Apoların, Barzanı ve talabanılerin posterlerını daha sık göreceğiz anlamındadır. Ey türk gençliği artık anlamalısın ülkenın bölünmesıne yemın etmiş emperyal planlar devreye girmiştir.

Demokartik özerklik talepleri ve merkezi hukumetden bağımsız davranan doğudakı belediye başkanlarını Bakanlık görevden almak zorunda kalacak, Krt kardeşlerımız buna tepkı olarak sokaklarda gösteriler yapılacak, içindeki ajan provakatörlerde olayları tırmandıracak, ve bu çağrıyı beklıyen dünya, ya, BM ordusu gelsin, bosna gıbı olsun diyecekler ve bölgenın fiili bölünmesi başlıyacaktır.

Bizim bir tane bile çıkarlarımızın uyuştuğu batı ülkesi yok ABD, de PKK börosunun işi nedir, Roj tv batıdan yayım yapmaktadır, tüm avrupa ülkelerinde PKK büroları bulunmaktadır, batı bankalarında fiananslar yatmaktadır.Bu konumda hangi birleşmiş milletler ordusundan bahsedeceğiz.

Yüz yıllık planın son aşamsına gelindi, ABD Irakdan çekılınceye kadar bu işin bitmesi gerek diyenler çok seslı düşünüyorlar.

Bir tane nato veya BM askeri Türk topraklarına ayak basarsa, bu millet ayağa kalkar bunu düşünmek bile istemıyorum,

Şeyh Saitler Allah aşkına söyleyin doğduğu topraklara ne verdi, hangi devrimi yaptı, ingiliz muhibler cemıyetının halıs adamıydı işte bu kadar.

 
Toplam blog
: 233
: 364
Kayıt tarihi
: 02.07.09
 
 

Satış ve pazarlama uzmanıyım. Büyük ve yerel şirketlerde bölgesel ve ulusal satış ve bayii organizas..