Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '10

 
Kategori
Spor
 

Şeytana külahını ters giydirmek!

Şeytana külahını ters giydirmek!
 

Kaynak: milliyet.com.tr


İki gündür okuyorsunuz Rıdvan Dilmen'in gözaltına alınması ile ilgili gelişmeleri..

Suçluluk veya masumiyet anlamında bir yorum yapmam mümkün değil tabii ki, bu yazıyı o anlamda kaleme almıyorum. Gönlümüz onun suçlu olmasını istemiyor şüphesiz..

Milliyet'in haberine göre, bugün serbest bırakılan ve soruları yanıtlamaktan kaçınan Dilmen yerine avukatı Serdar Ölmez kısa bir açıklama yapmış. Ölmez, "Sporcu kimliği , seçkin ahlakıyla topluma örnek olan arkadaşımız, yanlış anlama sonucu gözaltına alındı. Şu an itibariyle serbest . Bugünden itibaren normal yaşamına dönmüştür" demiş.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde Rıdvan Dilmen'in gözaltına alınmasıyla ilgili soruları yanıtlayan Ölmez, Dilmen'in arkadaş kurbanı olduğunu iddia etmiş ve devamla "... Birileri tarafından kullanılmak istenmesi, bu işlerden anlamamasından dolayı bir mağduriyet söz konusu. ... Art niyet olmadığı için gayet dinç. Burada da iyi karşılandı polis tarafından. Daha sonra siz de göreceksiniz. Çok art niyetli dediğiniz anlamda bir olay söz konusu değil. Masumane bir şekilde kullanılması. Bilinçli olarak yapılan bir şey yok.Yanlış adamla arkadaşlık etmesi diyebiliriz buna..." demiş.

Bu açıklamaları okuyunca aklıma hemen o meşhur ifade geldi:

Ne dersiniz, birileri şeytana külahını ters mi giydirmiş?

Saygılarımla..

 
Toplam blog
: 293
: 1063
Kayıt tarihi
: 07.11.08
 
 

Sporun bir kavgadan çok; ahlak, mücadele, eğitim, zeka ve dürüstlük olduğuna inanıyorum. Doğaya, ..