Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Sezgilerine güven

Sezgilerine güven
 

Etten kemikten bir hayvanat mısın ki sen? İki gözü, iki kulağı olan, iki ayağıyla hareket eden, burnuyla koku alıp avını arayan…

Ruhun da var senin, zihnin de var. Bir bütünsün sen bedenden öte… Görünen yanlarından başka görünmeyen manaların da var. İçsel sezgilerin var mesela…

Elle tutulur, gözle görülür bir kanıt yokken hissedersin sen aniden… Bağlantıların var senin İlahi Aleme. Menzillerin var farkında olmadığın. Mucizenin kendisisin. Nefesin bile mucize senin. Derinliklerinden gelen sesin bile mucize.

Peki sen sezgilerinin farkında mısın ? Durup dururken içinden gelen seslerin, bilişlerin..

Bizler hepimiz içimizde bir yerlerde özel nitelikler, özel manalar taşırız. Bedenli alemde ifade edilmeyen, ifade etmeye fırsat bulunmayan, koşturmalar, günlük yaşam sıkıntıları içinde fark bile edilmeyen yetilerimiz var bizim.

2012 ve sonrası tüm bu yetilerimizin katlanarak artacağı bir dönemdeyiz. Hislerimize, bilişlerimize kendimizin bile şaşacağı bir sürece girdik.

Düşünmekte olduğumuz kişinin o an telefonumuzu çaldırmasından, rüyalarımızla gelen bilgilerin gerçekleşmesine kadar birçok adlandıramayacağımız olay yaşayacağız. Belki de zihnimiz anlam veremediği bu durumları tesadüf diyerek bir kenara atacak.

Halbuki yaşanmakta olan her ne varsa içinde çok derin manalar barındırmakta. Telepati, durugörü, duruişiti, duru biliş ve daha şu an belki de farkında bile olmadığımız sezgisel yeteneklere sahibiz.  Bu yeteneklerin bizde olduğunu kabule edip, yaşantımızı bu doğrultuda, bu farkındalıkla sürdürmeliyiz. 

Hadi bakalım sezgilerinize yoğunlaşın. 5 dakika sonra sizi kim arayacak ? İçinizdeki bilgeye sorun bakalım. Ve bekleyin yanıt evrenden gelsin :)


AYPERİ FERDA ORAL

 Spiritüel Yaşam Koçu-Eğitimc

http://www.fokussama.com

  

 
Toplam blog
: 103
: 6084
Kayıt tarihi
: 06.02.13
 
 

Hacettepe Üniversitesi  İngiliz Dil Öğretmenliği mezunu Ayperi Ferda Oral, üstatlardan, Metafizik..