Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Show Tv atağa kalktı, Fox Tv senden ne haber?

Show Tv atağa kalktı, Fox Tv senden ne haber?
 

Retinam ile olan problemim yüzünden biraz daha kısa yazılar yazacağım, şimdiden özür dilerim.

Tutarsız yayın politikaları, yayın saatleri ile oynamak, finalsiz dizi sonlandırmak, yıldırma politikası… ne ararsan var! Televizyon kanallarına öğüt vermekten, işleri eleştirmeye zaman kalmıyor! Özel kanalların en önde gelen isimlerinde Fox Tv, Kanal D ve Show Tv bu sezon sağolsunlar saçmalayan kanalların başında zirveye oynuyor. Hangisi birinci gelir bence siz seçin, bana kalırsa birinciliği paylaşacak kadar yarış içerisindeler. 

Bu sezon Show Tv’nin mazeretleri vardı ve reytingleri bu sebepten dolayı zirve yapamadı. Yeni sahibi, yeni dizi girişimleri ile ilgi odağı olma çabası sürüyor. “Bu kadar diziyi kim seyredecek?” başlıklı yazıma dönüp bakarsanız Show Tv sezon ortasına doğru yayına yeni yapım alanlar listesinin başında yer alıyor. Aslında bu bir şeye daha işaretti, bazı diziler finalli, finalsiz yayından kalkacak daha yeni ve tazeleri de ekranlarda bizlerle buluşacaktı.

Yeniyi seçerken, eskiden esinti taşıyan isimleri ve konuları seçmeleri bence hataya dönüşüyor. “Pis Yedili” özetsiz yeni gününde yani Perşembe saat 20:00 de karşımıza çıkacak! Kendi günü ve saatinde tabi ki vefakar seyircisi ile başarılı değil miydi de gün saat değiştirdiler?

Show Tv şu aralar diğer kanallara kılıç çekti desek yeridir. İlk hamlesini de bu gece Kanal D de yayınlanan “Beyaz Show” un karşısına Okan Bayülgen’li “Makine Kafayı” koymakla yaptı. Zaten sallantıda olan Kanal D bakalım 23:15 te nasıl bir sürprizle karşılaşacak?

Fatih Harbiye Show Tv’nin transferlerinden biri, son acımasız transfer Star Tv’den “ Büyük Risk” yarışma programı… Karagül ve Kurtlar Vadisi sezon sonu Show Tv’ye geçiyormuş.

Bir Aşk Hikayesi (BAH) 14 Ocak 2014 te final yapıyor, Fox Tv’nin fenomen dizisi Lale Devri 1 Şubat 2014 te final yapıyor,  Sana Bir Sır Vereceğim Şubatta final yapıyor, Uğur Aslan’ın sunduğu Mucize Hayatlar yayınına son verdi.
Fox Tv kendi ipini kendi çekiyor gibi geliyor bana… İzlenme oranlarını düşüren aslında Fox Tv’nin yayın politikasıdır. Reytingleri bu hale getiren de sadece kanaldır, ama Fox Tv bunu fark etti mi? Hiç sanmam! Umarım en kısa sürede durumun vahametinin farkına varır da kendine bir çeki-düzen verir!

Hayatta farkında yaşamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb




 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..