Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '13

 
Kategori
Güncel
 

Show TV'i Pis Yedili'de kurtaramadı!

Show TV'i Pis Yedili'de kurtaramadı!
 

02 Mart 2013 Tarihli blok yazımda, Show TV’de neler oluyor? Başlıklı yazımda dilimin döndüğünce olanları ve olacakları yazmıştım.

Olan oldu ve TMSF alacaklarına karşılık, Aks Televizyon Reklamcılık ve Filmcilik (Show TV) ve BMC Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yönetimini devraldığını açıkladı. Haberi Show TV Anchorman’i Ali Kırca, “Bizim kanalımızla Show TV’yle ilgili bir haber” şeklinde anons etti. Sonunda da “Bu yeni gelişmenin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim” noktaladı.

Şimdi ne olacak, şayet TMSF’ e temerrüt e düşen taksitleri öderse ve anlaşma sağlanırsa geri alınır. Yoksa TMSF eninde sonunda kanalı satışa çıkarır. Artık İngiliz BBC’ mi, Amerikan CBS’ i , NBC’ i alır bilinmez.

Gerçekten güzelim kanala yazık oldu. Piyasaya 350 milyon dolar borcu olduğu telaffuz ediliyor. Allah kolaylık versin. Ne diyelim. Bir kanalı güçlü kılan iyi yapımlar ve onların getirisi olan reklam gelirleridir. Sen seyircini küstürür, yapımcıların alacaklarını ödemezsen ve gerekli tedbirleri almaz isen sonuç budur.

2011 - 2012 yayın dönemlerinde reytingleri ve en çok izlenme rekorları elinde tutan kanal, önce Acun Ilıcalı’ ı, Muhteşem Yüzyıl’ı elden kaçırdı. Ve sonra AFK dizisini de hüsranla sonlandırdı. Elde kaldı sadece Pis Yedili. Bir iki yeni yapım (Oldu Teşekkürler), (Ben Buradan Atlarım) gibi yapımlar devreye soksa da, onlar da dikiş tutmadı.Şu an suçlu aramıyoruz?. Ama bu diğer kanallara örnek olsun diye söylüyorum.

Ne diyelim, hakkında hayırlı olan ne ise o olsun.

Allah kimseyi borçlu yapmasın ve kötü durumlara düşürmesin.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..