Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Şimdi cesaret zamanı

Şimdi cesaret zamanı
 

Mutluluğun Resmi


Amatör Ressamlar Bu Sene Mutluluğun Resmini Çizecekler…

Boyut Yayın Grubu tarafından yayınlanan adım adım çizim ve boya teknikleri seti Art Academy'nin düzenlediği amatörler resim yarışmasının bu sene 3. sü gerçekleştiriliyor. Her sene eserlerinizi görücüye çıkardığınız, ödüller kazandığınız Art Academy resim yarışması bu sene Garanti Emeklilik Resim Kulübü sponsorluğunda yapılıyor. Garanti Emeklilik, insanlara hobiler kazandırmak, hayatlarına anlam kazandırmak için geliştirdiği girişiminde resim hobisine de çok önem veriyor.

Bu yıl yarışmanın konusu: Mutluluğun Resmi… Nedir mutluluk?

Açık denizlerde balık tutmak mı? Bebeğinizi uykuda izlemek mi? Yatınızla dünya gezisi yapmak mı? Kuşlar mı, yavru köpekler mi? Yarışma, kişilerin mutluluk tariflerinin resmini yaparak paylaşılması kadar basit.

Resim yapabildiğine inanan herkese eserlerini yarıştırma ve kendilerini ödüllendirme olanağı veren Art Academy resim yarışması ödüller kazanma şansı da veriyor. Ödül alsın, almasın; ayrıca, sergilenmeye değer 50 eser Art Academy sitesinde oluşturulacak sanal sergi salonunda sergiye sunulacak. Evet, sevgili amatörler, şimdi cesaret zamanı…

Türkiye'nin büyükleri seçiyor, ödüllendiriyor

Seçici Kurul'un, Bedri Baykam (Ressam), Habip Aydoğdu (Ressam), Refik Durbaş (Şair, Yazar), Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin (Pedagog), Mutlu Tönbekici (Gazeteci Yazar), Saffet Emre Tonguç (Gezgin, Yazar) ve Murat Öneş (Boyut Yayın Grubu Kreatif Direktör) den oluştuğu yarışmada ilk üç dışında 10 kişiye de mansiyon ödülü verilecek. Boya setinden, ünlü ressamların resimlerinden oluşan dev albüm koleksiyonuna kadar çeşitli ödüllerin bulunduğu Art Academy resim yarışmasına katılım için en önemli koşul amatör olmak.

Mutluluğun resminin yapılacağı bu amatör resim yarışmasına mutlu resimlerinizi göndermek için son başvuru tarihi 8 Kasım 2008.

Resim ve sanat tutkunlarının çalışmalarını paylaştıkları, sanatsal etkinlikler hakkında bilgi sahibi oldukları, diğer resim ve sanatseverler ile aynı çatı altında bilgi paylaşımında bulunabildikleri amatör ressamların paylaşım sitesini ziyaret ederek Art Academy resim yarışmasının katılım formunu indirebilir, yarışma şartlarını ve ödülleri öğrenebilirsiniz.

Haydi, resim sanatına gönül verenler, fırçaları ele alma zamanı!

 
Toplam blog
: 3
: 1147
Kayıt tarihi
: 13.10.08
 
 

Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Fakültesinde öğrenim görüyorum. Kültür, sanat, kitap, sinema ve tiy..