Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sıradaki bedduamız yüklenmektedir !!!

Sıradaki bedduamız yüklenmektedir !!!
 

Ettiğini bulman duası ile !!!


Ne kadar enteresan duygular karmaşası içindeyim bir ben bir Allah bilir. Yemin ederim en etkili beddua bence Sevenin ahını almak ve boşu boşuna birinin günahını almak.

Kadın ne mi ister ? Kadın gerçekten ADAM GİBİ ADAM ister. VİCADN YOKSUNU OLMASIN İSTER.

Vicdanın olacak bir kere bileceksin ki sen kötü bir söz söylersen eğer onun gönlü kırılacak , ruhu incinecek. Hayatınızdaki Sevgiliniz, eşiniz, nişanlınız yani kısaca gönlünüzde ve hayatınızda en özel olan kimse ona olması gerektiği gibi davranmayı bileceksiniz. Aklınıza anneniz, kız kardeşiniz, ablanız gelecek.

Bilmelisin ki O' da birgün annelik makamına erişecek. Bilmelisin ki O ' da birinin yavrusu , ablası, kardeşi. Nasıl ki senin ailenden hiç bir bayan üzülemez, kırılamaz, inciltilemez O ' da aynı şekilde hor görülemez. Düşünsene ! sen mutlu ol diye milyarlarca kelimelerin arasından senin gönlünü en çok mutlu edecek, ruhunu okşayacak kelimeleri özenle seçip seninle konuşuyorsa, sana bir mesaj yoluyorsa karşındakinin gönlünü hoş tutmak bu kadar zor olmamalı. O bu kadar ince düşünürken sende iki çift sıcacık sözcükle O'nun gönlünü hoş tutabilirsin. Zor mu ?

Biz kadınlar karşımızdakinin yaptığı tüm hataları yutarız, susarız, görmezden geliriz gönlümüzün efendisi, başımızın tacı yaparız o kendini martı sanıp başımızın üstüne sı..ar. Gerçek hayatta ise ağzımıza!

Zor mu gerçekten minicik şeylerden gözlerinin içi parlayan, çok mutlu olan bir kadının gönlünü hoş tutmak? Para pul değil mesele, gönülden çıkan dile vuran iki çift söz sadece gerekli olan...

Annenizi, ablanızı, kardeşinizi, kuzeninizi, halanızı, teyzenizi yani kısaca sizin nazarınızda çok kıylmetli olan kimsenin onların gönlünü kırmaya hakkı yokken sizin karşınızdaki en özel kişinin kalbini kırmaya, ruhunu yok etmeye hakkınız var mı sanıyorsunuz?

Siz yapabilirsiniz, küfür edebilirisiniz, olmayan şeyleri kurarak olmuş gibi davranıp hakaretlerde bulunabilirsiniz hatta ve hatta elinizi kaldırabilirsiniz öyle değil mi ?Ama sizin ablanızın eşi, ya da kız kardeşinizin sevgilisi kardeşinize, ablanıza böyle bir şeyde bulunamaz öyle değil mi ?

Hiç aklınıza geliyor mu? Hayatınızdaki kadın varya ;  O ' da bir abla, kardeş, kuzen, teyze ya da hala. Ona yazık değil mi ? Yeri geliyor ananız babanız sizin kahrınızı çekemiyor da el kızı nazınızı, tribinizi çekiyor. Hani Gülben Ergen ' nin yeni bir şarkısı var ya ;

"Kim bile bile yok sayar tüm hatalarını, ben saydım 
Göz göre göre gittiğin o kör kuyuları sana anlattım. 
Bir bilene sor gözyaşı biter mi, bi gün akar bi gün dinmez mi? 
Harcadığın bir ömür sana yetmez mi?  "

Kısaca çok seversen g*t olursun. Sırada ki bedduamız tüm kadir kıymet bilmeyen, göz göre göre ömrümüzü yiyen öküzlere gelsin !!!

 

 
Toplam blog
: 15
: 482
Kayıt tarihi
: 05.08.14
 
 

Delidir doludur insan evladıdır (:   Ankara   Bilgisayar/Bilişim ..