Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Kadıköy doğumluyum. Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, açık fikirli, dürüst, önyargılardan uzak ve kişilik haklarına saygılı olmak, yazarlığın olmazsa olmaz koşullarındandır.  Bu prensibe bağlı olarak yazmaktayım. Önceleri birkaç internet sitesinde amatör köşe yazarlığı yaptım. Yaklaşık 8 senedir de Milliye..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
AKP istifa etmelidir

Değerli Girgin Bey; tırnak içerisine aldığınız sözlerimin aynen arkasında olduğumu bilmenizi isterim. Yorumunuzda kendinizce söylediğiniz sözlere (Deniz Feneri vb.) her ne kadar doğru olsa da, söyleyiş tarzınıza asla katılmadığımı bilmenizi isterim. Bu sizi bağlar. “Prensibim belli, siyasetçi değilim, futbol takımı gibi tuttuğum takım yoktur, dönemsel yıllara göre doğaçlama oy veririm”. Diyorsunuz bu belli oluyor zaten. Siyasetin içerisinde olmak istemeseniz de bakın, yaptığınız siyasettir. Bunun için ille de bir partiye üye olmanız gerekmiyor. Siyaset günlük hayatın her anında vardır. Bir futbol takımı gibi partili olunmaz. Öyle olursa şahsiyetiniz silinir ve sadece biat eden bir kul olursunuz. “MB ta veya başka yerlerde kin ve nefretini kusan partizanlar” dan (sizin sözünüz) değilim. Mensubu olduğum partiyi de eleştirecek kadar yürekliyim. Saygılarımla.

26 Ekim 2011 12:30
Birleşmiş Milletlerin Mavi Marmara Raporu Bir Paçavra Gibi. Taleplerimiz Neydi, İçerik Ne?

BM. lerin bu raporuna şaşmamak gerekir. İsrail Gazze’ye karadan girip orantısız güç kullanarak kenti abluka altına aldığı, misket bombaları ile gıda, yakıt depolarını, okulları, hastaneleri, hatta BM. lere ait binaları dahi yok ederken, binlerce masum insanın ölmelerine neden olurken BM. ler neredeydiler acaba? Uluslar arası sularda Somali korsanları gibi yol kesip insanları öldürmelerine, tehditlerine neden sessiz kaldılar acaba? Biraz düşünürsek yazdıklarımın içeriği ayan beyan ortaya çıkmaktadır. Ha, Türkiye şunu yapabilirdi, İsrail’in bu terörist durumunu gemiyi yola çıkartmadan çok önceleri uluslar arası tartışmaya açabilirdi en azından. Ama hangi uluslara diye de düşünmek gerek değil mi? Yıllardır devam eden Ermeni Kıyımı iddialarını düşünün. Kısaca onlar her zaman bizim düşmanlarımızdır. Ayıdan post, düşmandan dost olmaz diyelim.Amaç BOP projesini adım adım uygulamaktır.Saygılar

03 Eylül 2011 13:48
Seç- Sis ve AKP nin 3. Zaferi!

Mantıken hesabınız doğrudur. Ben de bu yoldan gittim. Yazdığınız gibi olsa ve yığılmalar olmadan seçimin yapılacağını baz alsak 4554 seçmen sayısı için 2 sandık daha fazla konurdu yani 4554/ 18 =253 her sandıkta eşit seçmen sayısı olurdu değil mi. Neden 283-284-285-287 acaba? AYRICA BİRÇOK OKULDA BU DENGESİZLİK VARDI.Beni güldürmeyin allahaşkına. Hayatta olmayan insanların seçmen yazıldığı, mükerrer oylar ve fazladan 20 milyon oy nasıl bölüştürüldü. YSK ya kaç boş iade edildi biliyor musunuz? Ben doğruları yazarım sizin gibiler de istedikleri gibi anlarlar. Bir şey daha var ki, benim görev aldığım okulda torbaların hepsi hazır değilken TV lerden AKP nin seçimi kazandığı ilan ediliyordu. NE SİHİRDİR ne KERAMET SEÇ-SİS dedir marifet.

18 Haziran 2011 21:37
 
Toplam blog
: 375
: 801
Kayıt tarihi
: 30.04.08