Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '08

 
Kategori
Blog
 

Siz Gelmiyor musunuz?

Siz Gelmiyor musunuz?
 

21/22 Haziran 2008 günlerinde THK İnönü Havacılık Kampı'nda gerçekleştireceğimiz Milliyet Blog Toplantısının programını kısaca anımsatarak başlamak istiyorum.

21 Haziran Cumartesi günü; Katılımcıların sabahtan başlayarak kampa gelmeleri ile etkinliğimiz başlamış olacak.

Kamp girişinde bulunan Başvuru Kulübesi'inde katılımcıların kayıtları yapılacak, kendilerine THK ve Milliyet Blog Logolu tanıtma kartları verilecektir. Gelen konuklar, mihmandarlar eşliğinde kalacakları yerlere götürülecek ve yerleşmeleri sağlanacaktır.

Kalma yerleri, blog yazılarımda da belirttiğim gibi, kız ve erkek yatakhaneleri olacaktır.

Öğle yemeği, geleneksel duamızın ardından topluca ve yemekhanemizde yenilecek olup; Menüde, MB Yazar ve Okurlarının da artık tanıdığı ve olmazsa olmazımız ve bizzat tarafımdan pişirilecek olan "EFSANE" ( Bulgur Pilavı), salata,ayran ve meyve olacaktır.

Öğle yemeğinin hemen ardından havacılık etkinliklerimiz başlayacak,Türkkuşu Pilotları tarafından yapılacak olan küçük bir havacılık gösterisinin ardından, konuklarımızın hava araçları ile gökyüzüne taşınmaları ile sürecektir.

Konuklarımız, Planör, Yamaç Paraşütü, Motorlu Yelken Kanat ve Antonov AN2 olarak belirlediğimiz; 4 ayrı hava aracımızın 3'ünden yararlanabileceklerdir. İlk üç hava aracımızda, o hava aracını kullanan pilot dışında her defasında bir konuğumuz yararlanabilecek olup, Antonov AN2 uçağımızdan ise, her sortide ( Sorti = bir hava aracının yerden havalanması ve yeniden yere inişi süreci) 10 (on) konuğumuzun yararlanması olasıdır.

Gün batımına kadar geçecek sürede konuklarımızın büyük bir çoğunluğu hava araçlarından yararlanmış olacaklardır.

Gün batımı ile havacılık etkinlikleri sonlandırılacak ve kısa bir THK birifinginin ardından, havuz başında akşam yemeğine geçilecektir. Akşam yemeği bir mangal partisi olarak planlanmıştır ve karışık ızgara, mezeler, meyve, alkollü ve alkolsüz içeceklerden oluşacaktır. Sağlanabilmesi halinde bir orkestrada yemek süresince yapacakları müzikle bizlere eşlik edecektir.

22 Haziran Pazar günü topluca yapılacak sabah kahvaltısının ardından, havacılık etkinliklerinden yararlanamamış olan konuklarımız için havacılık etkinliklerine devam edilecek. Ardından, İnönü İlçemizde bulunan Karargah Müzesi ve İnönü Şehitliği ziyaret edilecektir. Bu etkinlikten sonra Konuklarımızın yol komanyaları dağıtılacak ve vedalaşılacaktır.


Şu ana kadar, yalnızca Sevgili Pirmete'nin katılma ücretini yatırdığını söylemek istiyorum. Ücrettin nereye Yatırılacağını "Binbir Ciğerden Artan Havayı Sevmiyorum(Cemal Uygun-Milliyet Blog İnönü Bahar Buluşması) (http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=111093) başlıklı yazımda duyurmuştum. Katılma ücretlerini; 20 Haziran Cuma Günü Çalışma saati bitene kadar yatırabilirsiniz. Ancak, Katılmayı düşünen dostlarımızın en geç 18 Haziran akşamına kadar bir şekilde bana bildirmelerini özellikle rica ediyorum.

Not: MB Yazarlarımızdan Sevgili Pirmete, Ankara'dan katılacak dostlarımızdan üç kişiyi aracı ile götürebileceğini duyurmaya beni memur etti.



Unutmayın1: THK Yangın Uçağı alım kampanyası için, tüm operatörlerden yangın yazıp, 3919’a gönderin. Bedeli 6 YTL’dir. Ülkemize katkısı, yemyeşil ormanlar.

Unutmayın2: Bir Cumhuriyet Kurumu olan THK’na üye olun. Rejime ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmanın bir yolu da, rejimin ve Cumhuriyetin kurumlarına sahip çıkmaktır.



 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..