Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

Siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz!

Siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz!
 

www.akpgercegi.com/.../tayyip-erdogan-davos2.jpg


Bilhassa silahsız sivilleri, çocukları, kadınları.

İsrail'in Gazze'ye yardım malzemesi götüren gemiye saldırmasının hiç bir mazereti olamaz. İsrail'in, yardım seferlerinin "silah kaçakçılığının önünü açması" gibi bir savunma yapması kabul edilecek bir şey değildir. 6 sı Türk 19 kişinin kurşunlanarak ölmesi, ayrıca içinde ağır yaralıların bulunduğu 26 olduğu söylenen yaralılara kelepçe takılması da insanlık dışı bir davranış şeklidir. Bu olayın başlangıcında bir kişinin İsrail komandosunun silahını almaya kalkışması sözleri de İsrail'in kocaman bir yalanıdır. Gazze'de taş atanlara kurşun sıkan bir zihniyetten başka ne beklenebilir ki? Şu ana kadar bu olaya dünyada tepki göstermeyen tek ülke ABD. dir. İsrail'in bugüne kadar bu kadar hırçın olmasının tek nedeni bu ülkenin ABD gibi bir hamisi olmasıdır.

Birleşmiş Milletler güvenlik konseyi üyesi olan Türkiye konseyi acil toplantıya çağırmıştır. Tabii burada alınacak kararları ABD nin veto etme hakkı vardır. Bakalım bunun sonuçlarına göre İsrail'e ne gibi bir yaptırım uygulanacaktır. Yıllar sürecek bir süreç sonunda olası alınacak tazminatlar bu canları yerine getirebilecek mi?

İsrail yalancıdır, ve bozguncudur. İşte Yahudiler'le ilgili Kuran'ı Kerim ayetleri.

Nisâ(*) Sûresinin 46 . Ayetinde
Yahudilerden öyleleri var ki, (kelimeleri yerlerinden kaydırıp) tahrif ederek onları anlamlarından uzaklaştırırlar. Dillerini eğip bükerek ve dine saldırarak “İşittik, karşı geldik”, “İşit, işitmez olası!” “Râ’inâ”15 derler. Halbuki onlar, “İşittik ve itaat ettik; dinle ve bize bak” deselerdi bu kendileri için daha hayırlı olurdu. Fakat Allah, küfürleri yüzünden kendilerini lânetlemiştir. Bu yüzden pek az iman ederler.

Mâide(*) Sûresinin 64 . Ayetinde
Bir de Yahudiler, “Allah’ın eli bağlıdır” dediler. Söylediklerinden ötürü kendi elleri bağlansın ve lanete uğrasınlar! Hayır, onun iki eli de açıktır, dilediği gibi verir. Andolsun, sana Rabbinden indirilen (Kur’an) onlardan birçoğunun azgınlık ve küfrünü artıracaktır. Biz onların arasına kıyamete kadar düşmanlık ve kin saldık. Her ne zaman savaş için bir ateş yakmışlarsa Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozgunculuk çıkarmaya çalışırlar. Allah bozguncuları sevmez.

Ortadoğu'da hiçbir zaman barış olmayacaktır. Araplar'la Yahudiler ahirete kadar düşman kalacaklardır.

Allah onların kaderlerini bu şekilde çizmiştir.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..