Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Sizce mutluluk nedir

Sizce mutluluk nedir? İyi iş mi? Kriyer ya da iyi bir evlilik mi? Yoksa hiçbir zaman tam olarak mutlu olmadınız mı? Hep elinizdekilerin fazlasını mı istediniz?

Bence mutluluk doğan günle başlar. Sabahları güneşli bir güne uyanmak beni mutlu eder. Güzel bir gün geçirmeyi dilerim. Mutluluk hayatımı kaplamalı. İşimle, kariyerimle ve evliliğim ile bir bütün olmalı. Elimizdekilerle mutlu olmayı bilmeliyiz.

Aşırı hırs ve istekler mutsuzluğu beraberinde getirir. Tabi ki her insan her zaman daha fazlasını ister. Ama göz göre göre de olmayacaklar için mutsuz olmak neye yarar. Sağlıklı iseniz, bir işiniz varsa, sizi anlayan destekleyen eşiniz, aileniz varsa .. daha ne . En büyük mutluluk budur. İşte o zaman daha ileri gitmek için gücünüz olur.Hayatınızı güzelleştirmek daha iyiye gitmek için önce elimizdekilerle mutlu olmayı öğrenmeliyiz.

Siz de bir kağıt kalem alın ve mutluluğunuz için neler beklediğinizi ve elinizdekileri yazın. Sonra bunları karşılaştırın. Eminim bunları karşılaştırınca aslında mutlu olduğunuzu göreceksiniz.

 
Toplam blog
: 60
: 2933
Kayıt tarihi
: 30.06.06
 
 

Memur olduğum için Türkiyenin çeşitli illerini gezmekteyim. Yaşamı seven, hayatını daima daha iyi ya..