Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '19

 
Kategori
Bilim
 

Şizofrenik Haller

Olmayanı görmek, duymak, algılamak.

Yanlış bir tanımlama. Olmayan zaten algılanamaz.

Peki, doğrusu nedir?

Çoğunluğun algılayamadıklarını algılamak, duymak, işitmek, hissetmek.

Bilim = Akıl.

Akıl = gözle görülmeyen, koklanmayan vb. bir varlık. Var olduğu kabul edilen Şey.

Bu gerçekliğe göre,

Bilim = Olmayan fakat varolduğu kabul edilmiş olan, Akıl adı verilmiş Şeyin ıspatına yönelik sistemli çalışmalara verilen genel tanımdır.

 

İnsan bilmediğinden korkar, ürker, tedbir alır, uzaklaşır, kaçar.

Doğru = Çoğunluğun kabulü.

9 kişi karpuza "kazma" dese, kayıta geçse, adına eserler yazılıp çizilse, bizim güzelim karpuz derdini kimseye anlatamaz. Karşı çıkan, itiraz eden 1 akıllının adı ya deli, ya veli, yahut kaçık filozof olarak kalır.

 

Şizofrenik algılar buna en güzel örnektir.

Belli ki, bu kişinin, kişilerin algı frekansları vasatın üzerinde işlev görmektedir.

Tıpkı çıplak gözle görülemeyen mikropların, moleküllerin aletler yardımıyla fark edilebilmesi gb. Bu cihazlar yokken mikroplar yok muydu? Yeni mi var oldular?

 

Şizofreni bir hastalık değildir. Dahası, üstünlüktür.

Çoğunluğun algılayamadığı sesleri, görüntüleri vs. Fark edebilene, algılayabilene hasta yakıştırması yapanların kendileri hastadırlar, tedaviye ihtiyaçları vardır.

Bu ve benzeri üstün donanımlı bireyler toplum adına değerlendirilmeleri gereken faydalı karakterlerdir. Yapılması gereken, bu üstün donanımlarını yönetebilme becerisini kazandırmaktır. Halihazırda algıları ultra derecede açık Canlı Donanım.

 

Hologram nedir?

Kuzey kutbunda dönem dönem gerçekleşmekte olan Işık ve renk yansımalarının tüm dünyada değil de sadece o bölgelerde gerçekleşmekte olması. Ve bunun gb hayatın içerisinde olan binlerce farklı oluşumlar..

 

Çoklu evrenlerden, paralel, yatay, dikey, dairesel vs. Sonsuz boyutlardan bahsediyoruz. Seçkin bilim insanları anlamaya ve anlatmaya çalışıyorlar.

Çoklu evren neden bu kadar önemli?

Şöyle ki;

Mekân, Zamanın yansımasıdır.

Şu an, M.Ö. de M.S. da yaşanıyor.

Tüm zamanlar, sadece Şimdiki zamanı yaşamaktadırlar. Herkes kendi Şimdisini yaşıyor.

Bu şu demek, TV. İçesinde bin tane kanal aynı anda yayında. Kim hangi kanalı izliyorsa o kanalda olup bitenleri görüyor, etkileniyor vs.

 

Sonsuz Boyut = Sonsuz Frekans = Sonsuz Yaşamlar.

Şu an oturmakta olduğumuz konutumuzda, iş yerimizde, mekânımızda Sonsuz Sayıda Zaman ve Mekânlar olması olasılığı = Aynı Mekânlarda, Farklı Evren Boyutlarında Sonsuz Sayıda Canlının yaşamakta olması olasılığıdır.

Bu Kuantum Olasılığı çerçevesinde, kişinin bulunduğu alanda yaşamakta olan farklı frekans aralığındaki canlıları algılayabilmesi son derece olağan bir durumdur. Işık yansımaları, frekans kaymaları, trans geçişler, hologram, rüya, görüntü vs.

 

" Kalp gözü açılmış. Çakraları max, derecede aktif. Bizim adam, hatun erdi, kırklara karıştı. Yeşilbaşlılar savaşıyorlardı, adeta gökten indiler. Gayipten sesler duyuyorum. Aniden Hızır çıktı karşıma.."

"Şehitler Ölmezler. Onlar yaşıyorlar, ama siz bilemezsiniz."

 

Âşkı hiç sorma hiç anlatamazsın. Zaten akıllı âşık bulamazsın.

Sağlık, Afiyet ve Mutluluklar dilerim.

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 635
: 614
Kayıt tarihi
: 07.09.13
 
 

Şiiri, yazmayı seviyorum..hepsi bu kadar.. ..