Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '13

 
Kategori
İnternet
 

Sosyal medyanın yeni gözdesi Filiz

Sosyal medyanın yeni gözdesi Filiz
 

Filiz Afroliz


Kimdir bu Filiz? Nasıl oldu da birden sosyal medyanın ilgi odağı oldu ve kırkbinleri aşkın bir takipçi sayısına ulaştı. Herşey Hilal Cebeci'nin " Pampişlerim " diyerek sosyal medyada kendine özel iç dünyasını ( ! ) fotoğraflarla paylaşması ile başladı zannımca. Soyunmanın prim yaptığı kadının sex unsurlarını ön plana çıkardığı fotoğrafların paylaşımı ilgi odağı olunca galiba Filiz Hanım Kızımız da bundan nasiplenmek istedi. Yüz yirmi sekiz bin mesaj ile akılları zorlayan bir sayı ulaştı yazışma konusunda. Her ne kadar kendine karşı art niyetli yaklaşımlar da olsa kendisi ağız dalaşına girmeden o kişileri püskürtmesini biliyor. Kendisine " Nasıl oldu da bir anda internet fenomeni oldun ? " diye sorduğumda " o kadar kolay değildi inan direk soyunarak olmadı içinde başka şeyler var " diyerek sadece soyunmayla fenomen olmadığını ifade etmeye çalışsa da devamını getirmedi. Aklının oyunculukta olduğunu vurgulayan Filiz spikerlik eğitimi de almış.

Sorun şu ki acaba iyi yerlere gelebilecek mi bu arkasına aldığı sosyal medya gücü ile yoksa niceleri gibi üç - beş ay içinde silinip gidecek mi? Sanırım kadının cinselliği ön planda tutulduğu sürece ve bir bastırılmışlık duygusu çerçevesinde cinsellik hayatımızın bir parçası olduğu sürece Filiz gibi internet fenomenleri çığ gibi büyüyecek.

Kendilerine rol model olarak başarılı ve üstün kişileri değil de kısa yoldan şöhret olanları alan bir gençlik ile karşı karşıyayız. Bu ne kadar sağlıklı sizlere bırakıyorum yorumu ama şu da bir gerçek ki arz telep meselesi şeklinde bakacak olursak olaya daha bir çok soyunmuş fenomen ile karşılaşacağımız bir gerçek.

Sevgiyle... 

 
Toplam blog
: 106
: 1391
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

1976 Adana doğumluyum. Cumhuriyet Üniversitesi İşletmecilik bölümü mezunuyum. Evliyim. Adem Hamza..