Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '10

 
Kategori
Spor
 

Spor ve ülkem

05 Eylül Pazar günü 19. Akdeniz Ülkeleri Büyükler Karate Şampiyonası Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sona erdi. Şampiyonaya Türkiye, Mısır, İtalya, Cezayir, Bosna Hersek, Makedonya ve Karadağ Cumhuriyeti Milli Takımları katıldı.


Şampiyonanın son günü ise büyük bir fiyaskoya dönüştü. Sporcuların müsabaka aralarında oturacak bir yer sağlanmadığı için yerlere oturması, eşofmanlarını çıkardıklarında yine koyacak yer bulamadıkları için zemine bırakmak zorunda kalmaları, içilen su şişelerinin yerlerde gezmesi işin cabasıydı. Ama asıl fiyasko madalya törenlerinde yaşandı. Erkekler takım kumite kategorisinin madalya töreni esnasında fonda bir müzik çalmaya başladı.

Çalan müzik İtalyan Milli Marşı idi. Bu durum madalya töreni bitene dek devam etti. Ve altın madalya alan Mısır Milli Takımının milli marşı çalınmadan tören sona erdirildi. Ve ardından başlayan kızlar kumite müsabakalarının sonucu ise yüzümüzü güldürdü. Şampiyon olmuştu kızlarımız. Gayet sönük bir madalya töreninin sonunda aniden İstiklal Marşımız çalmaya başladı. Ta ki, ikinci kıtaya kadar. İkinci kıtadan bir kelime söylendi ve marş bitti. Rezaletin önde gideniydi anlayacağınız bu organizasyon. Ve bir kez daha el birliği ile ülkemizi çok güzel(!) tanıtmanın onurunu(!) yaşadık.

 
Toplam blog
: 28
: 669
Kayıt tarihi
: 17.07.10
 
 

Klasik Türk Musikisi, edebiyat, tiyatro, ülkeler, sosyoloji, psikoloji, tasavvuf gibi olgular ilgi a..