Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sportif ve Asimetrik: Louis Vuitton 2017 Resort Koleksiyonu

Sportif ve Asimetrik: Louis Vuitton 2017 Resort Koleksiyonu
 

Louis Vuitton 2017 Resort Koleksiyonu...

Nicolas Ghesquiere'ın Louis Vuitton için hazırladığı üçüncü resort koleksiyonu içinde oldukça sportif ve asimetrik çizgiler barındırıyordu. Renk bloklarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda, scuba yani dalgıç kıyafet kumaşları, deriler, süetler ve uçurtma malzemesini andıran cinsten kumaşlar kullanılmıştı. Pencere detaylarının çokça kullanıldığı, sportif tarzda hazırlanan tasarımlara fırfırlar eklenerek daha feminen görüntüler yakalanıyordu. 

Asimetrik kesim elbiselerin yanında, mini elbiseler, etekler, dar kesim pantolonlar, eşofman altları ile basketçi ve bermuda şortlar koleksiyonun temel taşlarını oluşturan parçalar arasındaydı. Parka ve yağmurlukların yanında şık ve kısa işlemeli ceketler ve deri parçalar da yine Louis Vuitton 2017 Resort Koleksiyonu'nda dikkatlerden kaçmıyordu. 

Payetli ve ışıltılı şalların sportif kıyafetlerle kombini looklara farklı bir bakış açısı getirirken, koleksiyonun aksesuar ihtiyacını da karşılıyordu. Kombinlerin en önemli tamamlayıcılarından olan ayakkabı ve çanta seçimleri de kıyafetlerle uyumlu ve yine sportif tarzdaydı. Parmak arası, bilekli sandaletler, sivri ve yuvarlak burun ama yine sportif tarzda tasarlanmış bootiler de kıyafetlerin altına tercih edilen sıradışı modellerdendi.

Louis Vuitton 2017 Resort Koleksiyonu'na ait lookların bazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Daha fazla görsel ve diğer yazılarım için blogum "PIMOOD" a sizleri beklerim.

RESİMLER

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..