Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '10

 
Kategori
Futbol
 

Stoch ve acınası kompleks

Stoch ve acınası kompleks
 

Tek Büyük GALATASARAY!


Gelin bakalım bu muazzam transferin genel görünüşüne. İlk etapta yenilmiş bir gol gibi görünüyor. Ancak ben sadece ve sadece acınası hallerine gülüyorum.

Anons kepazeliğinin ardından 2. kez son sn de kaçan şampiyonluk kafayı sıyırtmıştı bunlara. Tek affettirme yolu Topuz olayında yaptıklarını yapabilmekti.

Öyle ki DHA yı kullanmaktan çekinmedi passatçı. Transferden dk.lar öncesinde Stoch tercihini yaptı haberini yaptırıp sonrada muzaffer komutan oldular.

Ama yemezler. Ortada yenen birşey varsa yine fenerİN yediği...

Bu transferle ortaya çıkan tabloda analiz şu şekilde yapılmalıdır :

1. fb kendi şahsiyeti olmayan bir camiadır. Topuz olayında girdikleri sidik yarışı ve kompleksini stoch ile denemeye kalkmışlardır. Forma giymiş stoch resmi olmadığından kolpa DHA haberini yaptırmışlardır.

2.fb aynı gün, sırf sansasyon yaratsın diye kendi sitesinden yalanladığı bir transferi yapmıştır.Resmi site adı üstünde resmidir. Ağırlığı olmalıdır. Bunlarınki ise soytarılıkır.

3.fb kendi transfer politikası, hedefi olmayan bir camiadır. Züppelikle gündem değiştirip günü kurtarır. Bu yüzden asla Arda’ları Derwalleri Rijkaardları olmayacaktır.

4.T.Direktörünün kim olacağı henüz belli bile değilken transfere başlamışlardır. Hem de kimi? Galataaray’la adı anılan bir futbolcuyu. Daum gitmediyse olay garip, Aykut başa geçecekse daha komiktir ki kendi futbolcusu için gidip transfer görüşmesi yapn ilk hoca olarak tarihe geçmiştir.

5.Eğer pazarlığı 5-6 milyon aralığında yapılan futbolcuya 9 milyonu basmak transfer başarısı ise ben öyle başarıyı istemiyorum arkadaş. Burada Guizanın üzerindeki 14 milyon, topuzun üzerindeki 10 milyonluk baskının nelere yol açtığını herkes biliyor. Şimdi de stoch ulan 9 milyon para verdik bu nasıl oynama denilecek bir duruma sokulmuştur.

6.Hollanda liginde rekorlar kıran Kezman ve 40 gol barajını zorlayan ALFONSO ALVES ’ler vs.. ne olmuştur? Görüntü de eyvallah ii topçu görünen stoch 9 milyonluk risk alınacak bir futbolcu mudur? Eğer böyle ise neden kariyeri açısından dünya kupasını beklememiştir? Neden Chelsea böyle bir potansiyeli bağıra bağıra Dünya kupası öncesi gidişine yol vermiştir?

SONUÇ: Kaçan adam evet potansiyel izlenmimi veren ama asla bu denli gözü kara girilmemesi gereken bir isimdir.

Rakibimizdeki bu sidikleme zihniyeti beni giderek umutlandırmaktadır. Günü kurtaran bu şovmenler yine inanca, sisteme tutkuya yenileceklerdir.

Daha çok denizliler daha çok ANONS lar yaşayacaklardır.

Herkes müsterih olsun.Bu transferin tek çekici yanı Galatasaray’ın bu işe isminin karışmasıdır.

Saygılarımla.

 
Toplam blog
: 7
: 1051
Kayıt tarihi
: 13.04.10
 
 

27 Yaşındayım. Yüksek Okul mezunuyum. Uluslararası Lojistik firmasında çalışmaktayım. Hayatı çok ..