Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '09

 
Kategori
Magazin
 

Şuh ve ateşli kalçalar...

Şuh ve ateşli kalçalar...
 

ELÂLEM KALÇA YARIŞMASI YAPADURSUN, BİZ SALÇA KURUTUYORUZ...


Her bir şeyleri seçtik. Kiraz güzeli, kavun karpuz güzeli, derken, sıra geldi popo güzeline. Biz buna ‘Kalça’ diyoruz. Neden diyoruz? Salçalı olduğu için. Çok su kaldırdığı için. Code Magazine Dergisi, ünlülerin kalçalarını hizaya koydu.’ Şuh ve ateşli kalçalar’ ı seçti. İlk ona giren ünlüleri, kalçada ‘favori’ ilan etti. Güzelim Jennifer Lopez ile kıvrak Lâtin Şarkıcı Shakira, liste dışı kaldı iyi mi? Bir, ’sakatat’ güzeli kaldı seçilmedik. Elâlem kalça güzeli seçer, kavun karpuz gibi . Bizse, kıyafetlere takarız. Dekolteye takarız.

Anlamadığım şu ‘’ Şuh ve ateşli kalçalar’ hangi ölçülere göre metreye vurulup, ölçülüp biçiliyor. Hadi diyelim kalçayı tutup, enini boyunu ölçtünüz. Hadi diyelim, yüksekliğini de ölçtünüz diyelim. Pekiiii, ateşini nasıl ölçtünüz bre?! Ateş derece ile ölçülür. Dereceyi nerelerde gezdirdiniz, neresine koydunuz de ateşini buldunuz? Lâf ola, torba dola! Geçiniz!.

Tabi, el âlem kalça ile uğraşır, biz de salçası ile uğraşmasak olmaz!, Hemen kollar sıvandı tabi. ‘Şık şık eden nalçadır, kadını gösteren kalçadır’ diye diye bizleri bu güne kadar uyuttular. Güm Tek’çi güzelimizin ilkten, yanağını, sonra da dudağını uçuklattırdık. Sonra da uçkuruna el atıp, giysisini beğenmedik, dansöze benzemiş. Bacakları gözüküyormuş. Fesuphanallah! Türban, çarşaf mı giydirseydik? O zaman bizi, sıramız geldiğinde, şöyle takdim ederdi her halde spiker. ‘El Kraat-ı şarkıyya el gümteki gümgüm Türkiyya, fettan-ı hadise-i sultan-ı el makbul!

Yahu bu kız, göbeği ile, kalçası ile göz doldurdu ilkten. Göz yolu ile beyinlere yerleşti. Gelgelelim bizim zevksizler, dansözlüğe takmışlar kafayı. Dansözler yesin sizi. Kızcağız daha n’apsın? Aha bu göbektir dedi, Çıldır Havalanı kadar pürüzsüzdü. Birinci hamur, 175 Gram kuşe kağıt gibi de düzgün… Aha bu da kalçadır, dedi, dibek taşı gibi sapsağlamdı. O gümtekler, göbekle kalçayı uyum içinde kaynaştırdı birbirine. Daha n’olsun? Dikkatleri böyle böyle topladıydı Hadise’cik.

Çekilin beyler bir kenara. Eteklere, meteklere, bacaklara bakıp bakıp ahkâm kesmeyin öyle. Görerek bakın. Bakmış olmak için bakmayın. Gölge de etmeyin. Yolu biliyorsunuz: ‘Çıkışlar sağdan!’

Mesele şu. Hani bir Jennifer Lopez vardı ya. Bir de şu Lâtin şarkıcı vardı kıvrak mı kıvrak: ‘Shakira’ İşte bu ikiliyi, listeden silmişler. Seçilen ilk onda bile değillermiş kalça güzeli seçiminde. Ne gam değil mi? Gelsinler bize, ‘İstemezük’ çüler, lâflarıyle onları ‘Eyi’ eder. Bir daha kalçadır, salçadır, nalçadır neyim, almazlar ağızlarına.

Her şey şu Code Nagazine Dergisinin başı altından çıktı. Şimdi, Jenniferle Shakira, kalçasız kaldılar, iyi mi?! Ne gam. Seneye kalçalarını kurslardan geçirirler, bakarsınız bir daha liste başı oluverirler. Şimdi önemli kalçalar arasına Emanuella Chriqui, Scarbıt Joahansson’lar girdi. Tutabilene aşk olsun.

RESİMLER’DE, kalçalarını öne çıkaranlar…

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..