Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Suriye'den sonra sıra kimde?

Suriye'den sonra sıra kimde?
 

Libya,Tunus ve Mısır işgal edildi ve şu an işgal altındadır peki Suriye'ye sıra ne zaman gelecek diye düşünürken sırası geldi ve Suriye işgaline sayılı günler kaldı!

Suriye kimyasal silah kullanıyor veya kimyasal silah kullanacak iddiası birçok bürokrat ve gazetelerde tartışılıyor ve tartışılmaya devam ediyor.
 
Sayın Erdoğan Filistin'den tutun Arakan'a oradan Çin'deki Uygurlar'a bile Suriye'de verdiği tepkinin yarısını bile göstermedi hala Filistin'de müslümanlar ölüyor Uygurlu Türkler katlediliyor! 
 
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır! Hükümet tabi ki sesini çıkartıyor ve tepkiler vermeye devam ediyor ancak şunu da unutmamak gerek ki Amerika'nın çıkarları mı Türkiye'nin çıkarları mı?
 
Kimyasal silah kullanılıyor iddiası!
 
Saygı değer arkadaşlarım bunların bu ilk dile getirişi olmamıştır ama son koz olarak bunu oynamışlar ve oynayacaklardır. Suriye'nin kimyasal silah kullanmadan (kimyasal silah olup olmadığı da meçhul) verilen tepkiler o kadar büyük ki bütün devletlerin girmesi için bir kışkırtma nedeni olmuştur. Aynı dünya ülkelerinden Filistin'e yapılan Fosfor bombası saldırısında neden göremedik? Fosfor bombası da bir kimyasal silah değil midir? 
 
Gündem değişmiyor, taktik değişiyor.
 
 
 
Toplam blog
: 83
: 5833
Kayıt tarihi
: 27.06.11
 
 

Manisa/ Soma Doğumluyum. Her ne kadar yazılar yazmayı bunları da paylaşmayı sevsem de bir gün yaz..