- Kategori
- TV Programları
Survivor "Ünlüler– Gönüllüler”

Televizyonumuzda olmazsa olmaz dediğimiz, bizde alışkanlık yapan, sinir olduklarımızı daha çok bakıp daha da sinirlendiğimiz, sevdiğimize bağlanıp kaldığımız, yarışmacılarını bizim evin, bizim mahallenin çocukları olarak gördüğümüz Survivor ekranlarımızda yeni sezonuyla 17 Mart Pazar saat 20.00'de Star'da başlıyor.
Show Tv de başlayan, Star Tv’ye taşınan, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı, sinirlerin gün geçtikçe bozulduğu “Survıvor” 6 ncı sezonuyla 17 Mart akşamı seyircisi ile randevulaştı. Bu sene sunuculuğunu Alp Kırşan’ın yaptığı yarışma, yine herkesi ekrana kilitleyecek. Her hafta farklı bir maceraya yelken açan, ‘’yok! Ben yapamam!’’ ‘’ben bu adamı öldürürüm!’’ nidalarına engel olamadan izlenilen “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”, bu sezonunda Panama İnci Adası’nda gerçekleşecek.
Bu sezon “Survivor Ünlüle – Gönüllüler”de yarışacak katılacak ünlü yarışmacılar;
Gazeteci Nazenin Tokuşoğlu, oyuncu Cengiz Coşkun, manken Irmak Atuk, milli futbolcu Ümit Karan, oyuncu Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz'un ve Brezilyalı model Larissa Gacemer da Panama'da açlıkla, vahşi doğayla ve rakipleriyle mücadele edecek.
Yarışmanın gönüllü yarışmacıları ise
Murat Ceylan, Emel Erdemar, Hilmi Cem İntepe, Mustafa Sürmen, Duygu Çetinkaya, Bozok Gören, Gül Fakı, Seda Akman.
Panama’ya giderken daha yolda ilk kriz İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çıktı. Oyuncu Dağhan Külegeç takım arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmek istemedi. Israr edilince de sertleşti. “Kimseyle poz vermek zorunda değilim. Hiçbir mecburiyetim yok. Yanılıyorsam düzeltin” dedi. Ünlüler kadrosunda ‘’sorun adam’’ olarak Ümit Karan gösterilirken bence de asıl sorunu çıkartacak isim Dağhan Külegeç kendini afişe etti.
Ünlüler adası 2 ye bölünürken Ümit Karan ve Dağhan Külegeç başlıkları altında toplanacağı da belli oldu. Bu iki grubun ortasında duracak ve bence kimliğini ortaya koyacak diğer isim Doğukan Manço olacak. Kadın yarışmacıların içinde erkeklere taş çıkartıp, tartışma yaratacak isim ise Bennu Gerede olacağa benziyor. Bekleyip göreceğiz!
Bakın ünlüler nasıl hazırlanmışlar
Irmak Atuk (Model)
Akşam yemek yemiyormuş. Daha önceden de pilates yapıyormuş. Günde bir saat fitness, bir kardiyo olmak üzere 2 saat kondisyon çalışıyormuş. Normalde hiç öğün atlamayan Irmak Atuk şimdi az yemeye çalışıyormuş, midesi küçültüyormuş. Hız, koşu ve denge oyunlarında başarılı olacağını düşünüyormuş.
Cengiz Coşkun (Oyuncu)
Kuvvette devamlılık ve kondisyona dayalı bir antrenman programı uyguluyormuş. Günde 2.5-3 saati sporla geçiyormuş. Her 2.5-3 saatte bir protein ağırlıklı beslenerek adele kaybının önüne geçmeye çalışıyormuş.
Bennu Gerede (Fotoğrafçı)
Meditasyon yapıyormuş. Günde 6 saat snow board yapmış. 30-60 dakika arası yüzüyormuş. Bir saat kardiyo pilates yapıyormuş. Az yemiyor, normal yiyor, protein ağırlıklı besleniyormuş. Bir Zen hocası eşliğinde meditasyon teknikleri öğreniyormuş.
Doğukan Manço (DJ)
Haftada birkaç kez kondisyon çalışıyormuş ve son zaman saatleri biraz artırmış. Kendine bakma kararı aldığı için 5 kilo vermiş. Bu yüzden de biraz panik olup kilo almaya çalışıyormuş.
Nazenin Tokuşoğlu (Muhabir-Sunucu)
Aletli pilates ve ağırlık çalışıyor, yapacağı röportaj çok uzak bir yerde değilse spor ayakkabını giyip gazeteden koşarak çıkıyormuş. Hayatım boyunca rejim yapmadım. Deli gibi yiyorum ama gram oynamıyor. Bol bol fındık, fıstık, ceviz yiyorum, protein alıyorum.
Erhan Yavuz (Jokey)
ilk defa bir Jokey yarışmaya katılacak. Mesleği gereği uzun yıllardır sıkı diyet dönemlerinden geçtiği zamanlar olduğu için bedenin aç kalmaya alışık olduğunu söylüyor.
Bu yarışma formatı sadece yarışanların değil seyredenlerinde aynı heyecanı duyup sinirlerini parça-pinçik eden cinsten. Bu sezon Acun Ilıcalı yarışmaya blue box yöntemi ile katılacak ve dolayısı ile de adaya gitmedi. Acun Ilıcalı’nın sağlığını zorlayacağını düşünen doktorları seyahate izin vermediği için bu sene adasız bir yayın yaşayacak Ilıcalı.
Bakalım kaç hafta sonra yarışmacılar çığrından çıkıp, birbirlerini yemeye başlayacak? Favori listesine kaç isim yazılacak?
Hayatta liste başı olmanız dileği ile…
facebook.com/Ece Er İle Başbaşa