Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '07

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Susunuz ve etrafınızı dinleyiniz!

Susunuz ve etrafınızı dinleyiniz!
 

" Susunuz! Susunuz ve etrafınızı dinleyiniz! Çağları, gelişmeleri, uygarlığı, ülkelerin ve teknolojinin kaderini, çağdaşlaşma çizgisinin yönünü ve hedefini en az 82 yıl önce gören, açıklayan; ulusunu bu büyük yarışa hazırlayan ölümsüz liderin kurduğu Türk Hava Kurumu 82. yaşını kutlamanın onuru içindedir.

Bir sivil hava ordusu, bir sivil havacılık aşkı ile dervişler gibi yanan koskoca bir Türk Hava Kurumu Örgütü; O' nun ilkelerinden, O' nun inancından, O' nun komutundan hiç ama hiç ayrılmadan ebedi bir güneş gibi parlayarak; Hergün daha ileriye, hergün daha çağdaşlaşmaya ayak uydurarak tüm engelleri aşıp yürüyor, yürüyor...

Susunuz! Susunuz ve etrafınızı dinleyiniz! Her an yanıbaşınızda nefes alan O' dur. Sol göğüs boşluğunuzda imanla, inançla çarpan kalbiniz O.. O' dur gözbebeğiniz; sevgiyle donanmış düşünceleriniz; vatan için, bayrak için, ulus için düşünen kafanız O..

Susunuz! Susunuz ve saygı kelimesinin aciz kaldığı bir minnetle O' nun manevi huzurunda eğiliniz ve deyiniz ki:

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR.

GÖKLER BİZİMDİR."

Bu gün 14 Şubat 2007 Yani Türk hava kurumunun 82. yaş gününe sadece iki gün var. Yazıma sayın Oktay VEREL'in "İstikbal Göklerdedir. Gökler Bizimdir " kitabından bir bölümü 82. yıla uyarlayarak aldım.

82 Yılda Ulu Önder Atatürk' ün bu çağdaş Cumhuriyet kurumuna emeği geçenlere binlerce teşekkürler.

Sonsuzluğa kadar nice yeni 82 yıllara Türk Hava Kurumu....

Not: Bu gün "sevgililer günü" 30 yıllık eşim, canım karıma bir buket kır çiçeği götüreceğim. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.

 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..