Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '16

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Tavşanlı’da Ekpss kursu başladı

Tavşanlı’da Ekpss kursu başladı
 

TAVŞANLI’DA EKPSS KURSU BAŞLADI


Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şubesi tarafından engellilere yönelik EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) kursu başladı.
 
Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şubesi, Tavşanlı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle yürütülen EKPSS Kursuna Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları katılıyor. 
 
EKPSS kursunda 30 Beyazay derneği üye kursiyer 2 ayrı sınıfta eğitim görüyorlar. Kurs Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günü yapılıyor. Kursiyerlere Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Geometri ve Vatandaşlık dersleri veriliyor.
 
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kursunu ziyaret eden Türkiye Beyazay Derneği Batı Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan şunları kaydetti;’ Türkiye Beyazay Derneği Tavşanlı şubemizin düzenlemiş olduğu EKPSS kurslarımızı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Beyazay Derneği her zaman engelli kardeşlerimizi meslek sahibi yapmak için hizmetlerini sürdürmektedir. Tüm ülkemizde Beyazay şubelerimiz gibi Tavşanlı şubemizin de bu hizmetleri takdir verici. Tavşanlı ve köylerde bulunan tüm Engelli memur adayı kardeşlerimiz bu kurslara katılsınlar. Faydasını göreceklerdir. Sayın Başbakanımızdan EKPSS atama sayılarının daha fazla olmasını istiyoruz. Genel itibarı ile tüm Engelli camiası EKPSS atamalarının artmasını istemektedir. Talep fazladır ve EKPSS'ye başvurular artmıştır. EKPSS kurslarımız ile desteklediğimiz memur olma hayali ile gayret gösteren tüm Engelli Kardeşlerimize başarılar diliyorum.’ Dedi. Soyaslan, kursiyerlerle sohbet ederek, onların istek ve taleplerini değerlendirip sınavlarında başarılar diledi.
 
Tavşanlı Beyazay derneği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre;’’ 2016 EKPSS Nisan ayında yapılacak, Başvurular ise Şubat'ta başlayıp Mart ayında sona erecek.’’
 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..