Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

TBMM'ye akıl sağlığı raporu geliyor.

TBMM'ye akıl sağlığı raporu geliyor.
 

TBMM'ye akıl sağlığı raporu geliyor.

Bir gün şöyle bir haber alırsak siyasetin nasıl değiştiğini görürüz. Bunun dışında siyasetin hiçbir şekilde değişeceğini sanmıyorum.

İşte özlediğim, birgün olacağını beklediğim haber.

"TBMM'ye yasa teklifi verildi.


X partisi tarafından Milletvekili seçilebilmek için en az üçer uzmanın olumlu raporu aranacak.

Bu uzmanlar kurulu şunlardan oluşacak.

Psikatrisler, sosyologlar, antropologlar, dil bilimciler, siyaset bilimcilerden en az üçer uzmanın raporu ile Millet vekili olur belgesi almayan hiç kimse artık milletvekili seçilemeyecek."

Milletinden daha geride olan, yöneteceği toplumdan, o toplumu oluşturan fertlerden daha geride olan insanlar tarafından toplumun yönetilmesi artık engellenecektir.

Milletini hiçbir şeyden habersiz, bilgisiz, cahil sanan insanlarca yönetmenin sıkıntılarını yaşamak istemeyen, milletinin iradesi ile seçilmiş vekillerin, liderler karşısında ezik, boynu bükük kalmasını hazmedemeyen toplum, bu yasanın çıkmasını özlemle beklemekte ve desteklemektedir.

Milli menfaatlerin göz ardı edildiğini üzüntü ile izleyen, ancak lider sultasına boyun eymek zorunda kalındığını gören vatansever bir grup milletvekili tarafından verilen bu önerge yarın genel kurulda görüşülecek.

Bu yasalaştığı takdirde, milletinden daha geride olan, akıl sağlığı yerinde olmayanlar tarfından yönetilme korkusu da sona ereceği toplum tarfından benimsendiği görülmektedir.

İşte bu haberin bir gün basında çıkacağı ümidimi hiç yitirmedim.

Saygı ile...

Ahmet Dursun

 
Toplam blog
: 30
: 727
Kayıt tarihi
: 14.02.07
 
 

Bazı konular vardır ki, tartışarak, yazışarak da fikir edinilebilir. Bazı konula ise özel çaba sarfe..